Skip to content

Workspace 365 geeft de kick-start voor je carrière

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om een happy work life te creëren bij onze klanten, partners én zichzelf? In de reeks "meet the game changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze Workspace 365 collega's.

Lees hier het verhaal van onze collega Joëlle, werkzaam als Talent Specialist.

Stel je voor, je studeert International Business & Management Studies, werkt naast je studie in de horeca en wil eigenlijk het bedrijfsleven in. Maar hoe? Je hebt geen ervaring, wel heel veel motivatie en je bent leergierig. Zo begon het verhaal van Joëlle bij Workspace 365. Ondertussen is zij met veel plezier sinds november 2021 werkzaam in het Talent team. 

Een ontdekkingstocht

Bij Workspace 365 kijken we naar jouw talenten en motivatie. "Ik werd in eerste instantie benaderd voor een commerciële functie bij Workspace 365. Na het eerste gesprek kwamen we samen tot de conclusie dat dat het niet voor mij was. Maar, er werd direct meegedacht. Er was namelijk ook een functie binnen het Talent team beschikbaar. Daar zagen ze meer aansluiting. We zijn daar vervolgens met elkaar verder over in gesprek gegaan. Ik kan heel erg waarderen dat een organisatie zo meedenkt en ook kijkt wat bij mij aansluit. Ik zit helemaal op mijn plek." 

Happy work-life

Van de horeca naar het bedrijfsleven. Dat is even schakelen. "Ik was heel erg bang dat ik de cultuur vanuit de horeca zou gaan missen. Daar was ik gewend om echt met elkaar samen te werken en gezellig de dag af te sluiten met een borrel. Ik wist niet zo goed hoe dat op kantoor zou zijn. Al na de eerste week merkte ik dat het binnen Workspace 365 precies zo gaat. Ik had nooit durven dromen dat ik op privé vlak er hele fijne vriendschappen aan over zou houden. Ik kan ontzettend lachen op kantoor, bijvoorbeeld als ik zie dat er weer eens collega’s aan het planken zijn om "even de buikspieren" te trainen, na een bedrijfsupdate iedereen gaat lasergamen of de leuke weekendverhalen aan de lunchtafel." 

Snel ontwikkelen in een internationale scale-up

Werken in een scale-up betekent veel dynamiek en snel aanpassen. "Het afgelopen jaar is er veel veranderd. We gingen van heel veel nieuwe collega's, naar een pas op de plaats, om ons meer te focussen op bestaande collega's. We gingen van een focus op Amerika, naar een focus op NL & UK. Je ziet soms de groeipijn van de organisatie, maar ik had geen van alle fases willen missen. Ik hou van korte sprintjes trekken en daarmee resultaat halen. Ik ben trots als een nieuwe collega start of mensen enthousiast zijn over de onboarding bijvoorbeeld. Ik heb ontzettend veel geleerd. Er is ruimte om fouten te maken, je mag een beetje buiten de lijntjes kleuren en je krijgt een spiegel voor gehouden als dat nodig is. Ik kan naast mijn recruitment taken ook andere projecten oppakken. Zo organiseer ik veel activiteiten binnen de organisatie en ben ik verantwoordelijk voor de social media vanuit het Talent team. Door al deze dingen samen heb ik mij zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kunnen ontwikkelen. Workspace 365 zorgt voor dé kick-start van mijn carrière!" 

Joëlle van Erp

Talent Specialist

Wil jij jouw carriere ook een kick-start geven bij Workspace 365?

Bekijk de mogelijkheden