Cloud Consultant

Job description

Techniek is mooi, daar weet jij alles van. Helemáál als je daarmee direct impact kunt maken voor de eindgebruiker. In de rol van Cloud Consultant bij Workspace 365 kan dat! Ben jij de IT-technische spin in het web die het werk van de eindgebruiker helpt te versimpelen met onze adaptieve werkplek?Dit is je kans. Als Cloud Consultant kom je bij diverse boeiende organisaties over de vloer. Zij hebben hun keuze gemaakt voor de nieuwe manier van werken: Workspace 365. Nu ben jij aan zet om ze op weg te helpen. Jij bent hun contactpersoon, hun gids én hun solution architect bij het onboarden tot en met de livegang. Klinkt veelzijdig en dat is het ook. Maar er is altijd één fundament: jouw technische kennis.

Jij houdt van techniek, van IT. Aan ervaring op dat gebied geen gebrek. Als het volledige technische landschap van een nieuwe klant zich voor jou uitstrekt, behoud jij het overzicht én de rust. Jij ziet wat er moet gebeuren, geeft advies en straalt vertrouwen uit, zodat de klant voelt dat hij in goede handen is.


Technische facetten als virtualisatie (Citrix, WVD etc.), Identity Management (Azure AD), Microsoft 365, MDM en Exchange weet jij te plaatsen. Een applicatie als SharePoint kent geen geheimen voor jou. Generieke technische kennis is een must, maar de verdieping kun je altijd nog opzoeken.


Dat hoef je trouwens niet alleen te doen. Je maakt deel uit van een team met technisch-gedreven collega's die hetzelfde doel voor ogen hebben: klanten helpen hun werk te versimpelen met het gebruik van Workspace 365. Het zijn allemaal technische professionals die graag met hun handen in de 'modder' zitten en implementaties verrichten. Jij voegt (medior) senioriteit toe aan dit team. Wedden dat jouw enthousiasme net zo snel groeit als dat van jouw collega's? Jullie werken met de nieuwste technologieën en deinzen er niet voor terug innovaties door te voeren.


Naast IT-technisch onderlegd ben je communicatief vaardig, flexibel, positief ingesteld en werk je graag projectmatig. Je hebt veel klantcontact, zowel op de werkvloer als bij de klant. Ook ondersteun je de Skilled Servicedesk bij de complexere vraagstukken.
  Over Workspace 365
  Wij hebben jou natuurlijk meer te bieden dan een mooie job alleen. Je gaat deel uitmaken van een jonge, frisse organisatie die snel groeit. De sfeer is informeel, we zetten graag een stap extra voor elkaar. Hard werken doen we graag, maar we genieten ook van de prestaties die we als team behalen én vieren. Dedicate to celebrate. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zoals we zelf graag zeggen, ‘adaptive’; we doen dingen graag anders zolang we het ook simpel houden.


  Requirements

  Wat wij van jou verwachten? 

   Waarom jij goed in ons team zou passen

   • Je beschikt over MBO + / HBO werk- / denkniveau;
   • Ervaring met Projectbegeleiding, Azure AD, Identity Management, Office 365, RDP, WVD, Device management (MDM, MAM), Exchange en SharePoint;
   • 4+ jaar relevante werkervaring;
   • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must, omdat je partners en klanten over de hele wereld helpt;
   • Je hebt een onderzoekende aard, een sterk analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset;
   • Je bent van nature geduldig, flexibel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

   Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

   • Je krijgt een goed salaris wat gebaseerd wordt op jouw leeftijd, kennis en ervaring;
   • Veel doorgroeimogelijkheden;
   • 25 vakantiedagen (mits je terugkomt met mooie verhalen);
   • Flexibele werktijden;
   • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes darten, tafeltennis en vrijdagmiddagborrels; 
   • Een enthousiast team met intelligente en gedreven collega's;
   • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt; 
   • Hechte samenwerking en dagelijks overleg; 
   • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.


    Spreekt Workspace 365 jou aan?

    Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

    Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en onze overige vacatures op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: work@workspace365.net , of neem contact op met Jamy.

    Jamy Pot
    Talent Spotter
    +31616213183
    work@workspace365.net