Skip to content

Head of Marketing

NijkerkMarketing

Job description

Impact maken, dat is wat we doen bij Workspace 365! Hoe? Zo simpel mogelijk met verschillende applicaties en systemen werken en zo het werkproces te vereenvoudigen. Een uur per dag minder IT frustaties, dát is bijdragen aan een Happy Worklife. Maar hoe bereiken wij onze verschillende doelgroepen binnen de overheid, zorg en educatie (B2B) met onze missie? Daar houdt onze Marketing foundation zich mee bezig: het verhaal van Workspace 365 wereldkundig te maken! Met jou als coachende en enthousiaste Head of Marketing aan het roer, streef je dit doel na en leg jij de basis voor verdere nationale en internationale groei.


Wat betekent dat voor jouw rol?

Momenteel zitten we in een scale-up fase met een sterke internationale focus. Naast ons kantoor in Nijkerk, zijn we ook gevestigd in Manchester en Boston. Wereldwijd hebben we al meer dan 170 partners die onze software aanbieden. Dit jaar willen we grote stappen maken in Engeland en de Verenigde Staten en natuurlijk nog steeds in Nederland. De Head of Marketing speelt een belangrijke rol in het waarmaken van die ambitie. Jouw strategie bespreek je met de twee oprichters en laat je zien in het Management Team (Super Circle).


Als Head of Marketing werk je o.a. nauw samen met de Head of Growth (Sales) en Head of Product. Jouw doel is om te zorgen dat binnenkort niemand meer om de naam Workspace 365 heen kan! Scale-up betekent uiteraard opschalen en dat is in deze fase cruciaal. Dat betekent voor de Head of Marketing dat je je bezig houdt met strategische vraagstukken zoals:

- Go to Market strategiën in UK en US;

- Het uitbreiden en laten ontwikkelen leadgeneratie programma’s;

- Opstellen, toetsen en bewaken van budgetten;

- Ontwikkelen van specialismen in team;

- Bijdragen aan de pipeline en forecasting;

- Digitale marketing stack blijven innoveren zodat het schaalbaar is;

- (Het laten) opzetten en opschalen van ambassadeur programma’s met het team.


Het team

De Marketing Foundation bestaat uit 7 marketeers die vanuit hun eigen expertise een circle (afdeling) ondersteunen. Als verbindende factor begeleid jij de dagelijkse planning en coach jij hen om zo de marketingdoelen te behalen. Met jouw sensitiviteit voel jij aan wat het team nodig heeft en werk je zelf ook mee met een aantal projecten. Samen hebben jullie de grootste lol op evenementen en dragen jullie bij aan een Happy Worklife voor het team en de andere circles. Ons werk nemen we serieus en we werken dan ook hard om onze doelen te bereiken, maar we vinden ook dat niet altijd alles zo serieus hoeft te zijn. Elk bereikt doel of bereikte mijlpaal iets is om (uitgebreid 🎈) te vieren.

Tekst gaat verder onder de foto

Job requirements

Wie ben jij:

 • Jouw doel als Head of Marketing? De naamsbekendheid vergroten, leadgeneratie uitbreiden en additionele Go To Market strategieën in UK en VS implementeren.
 • De snelheid van een scale-up is iets waar jij energie van krijgt. Je strategie bepalen, knopen doorhakken en gaan, jij deinst niet terug!
 • Als echte verbinder zoek jij de connectie op met iedere circle van Workspace 365 en natuurlijk binnen het Marketing team. Jij voelt haarfijn aan wat nodig is. Zaken bespreekbaar maken? Kom maar op!

Wat bieden wij WEL:

 • Een organisatie in de scale-up fase met veel groeiambities en een energiek team!
 • Ruimte en vrijheid om jouw strategische visie verder te ontwikkelen.
 • De kans om je internationale ambities verder te ontdekken.
 • Een bedrijf met een open cultuur, waarin we samen onze doelen bereiken!
 • Flexibele werktijden en veel vrijheid.

Wat bieden wij NIET:

 • Eindeloze communicatielijnen.
 • Een “strak (mantel) pakken-beleid”.
 • Altijd binnen de lijntjes moeten kleuren.
 • Strakke hiërarchie.

En nu?

Wil jij impact maken als Head of Marketing? We zien je sollicitatie graag tegemoet! We kijken er naar uit om kennis te maken.

Is this not your favorite vacancy?

Send us an open application