Skip to content

Head of Partner Growth

NijkerkSales

Functieomschrijving

Head of Partner Growth

Een internationaal team aansturen en jouw eigen koers bepalen, dat kan allemaal bij Workspace 365! Wij zijn een snelgroeiende scale-up én zijn op zoek naar een Head of Partner Growth. Samen met het ambitieuze sales team weet jij onze partnerstrategie verder uit te werken en ons sales team naar een hoger niveau te brengen.


Workspace 365

Wij zijn als Workspace 365 gevestigd in Nijkerk en Manchester. Onze missie is Conquer Complexity, we maken graag impact. Hoe? Zo simpel mogelijk met verschillende applicaties en systemen werken en zo het werkproces te vereenvoudigen dankzij onze SaaS oplossing. Een uur per dag minder IT frustraties, dát is bijdragen aan een Happy Worklife. We nemen dus complexiteit weg en richten ons hier voornamelijk op de overheid, zorg en educatie. Dit doen wij in samenwerking met 170 partners wereldwijd.


Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. "Program your dreams" is niet voor niks een van onze core values. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. We zijn ambitieus, toegewijd en maken daarbij altijd ruimte om kennis met elkaar te delen.


Workspace 365 heeft een enorme groei doorgemaakt. Ons gehele Growth team bestaat momenteel uit 17 collega’s, verdeeld over Nederland en Engeland. Als organisatie hebben we op professioneel vlak grote stappen gemaakt, maar gelukkig zijn we onze flexibiliteit, korte lijnen en pragmatische vermogen niet verloren. Bij ons kan je werken in vrijheid en verantwoordelijkheid.


Jouw rol

Zoals aangegeven werken we met 170 partners wereldwijd samen om de complexiteit van IT te overwinnen. Onze partners zijn belangrijk voor ons en dat verdient de volledige aandacht. Het verder uitwerken van onze partnerstrategie, die onlangs bepaald is, heeft een grote focus binnen deze rol. Denk hierbij aan het coachen van onze collega's, het opstellen van doelstellingen en het inrichten van onze sales processen.


Wij richten ons op de verdere internationalisering en groei. Met jouw analytische vermogen en ervaring ben je in staat om het salesproces verder in te richten en te optimaliseren. Je ziet knelpunten, durft de vinger op de zere plek te leggen en weet vervolgens ook hoe je dit kunt verbeteren. Je werkt aan het in kaart brengen van de prognose en stelt hier doelen voor op. Jij weet wat je moet doen en wat je daar eventueel ook voor moet laten.


Zoals aangegeven hebben we grote ambities, maar kan alles alleen stap voor stap. De juiste keuze op het juiste moment is daarbij het allerbelangrijkste! Jij durft beslissingen te maken voor de korte en lange termijn. Je bewandelt je eigen pad, durft taken te delegeren en kan voor jezelf eenvoudig prioriteiten stellen. Je neemt het team daarin mee en kan daardoor de organisatie verder laten groeien. Ieder team bevindt zich in een andere fase van zelfstandigheid. Aangezien ons Growth team momenteel verspreid zitten tussen Nijkerk en Manchester is het aan jou je tijd goed te verdelen.


Als Head of Partner Growth zal je daarnaast ook onderdeel worden van de Super Circle, ook wel het Management Team genoemd. Hierin neem jij een actieve rol om alle afdelingen beter te maken, en samen op een hoger niveau te gaan spelen.

Vereisten

Wie ben jij:

 • Je hebt ervaring in Partner Sales;
 • Je bent in staat om jouw commerciële visie en aanpak m.b.t. value-based selling over te brengen aan het team en daarmee de organisatie verder te laten groeien;
 • Je durft eigen paden te bewandelen en kan (op afstand) sturing geven aan een ambitieus team;
 • Leidinggevende ervaring is een pré, maar heb jij dit niet en wil jij jezelf hier in graag ontwikkelen? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou!


Wat bieden we jou:

 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere (internationale) groei van Workspace 365;
 • Pensioenregeling;
 • Veel verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen;
 • Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse zomer BBQ, de wintersport of Mud Masters Obstacle run;
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring;
 • Alle faciliteiten om je werk goed uit te voeren zoals een auto, laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je terecht bij Joëlle van Erp. Zij is te bereiken via [email protected] of op +31886067957

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie