HR Talent Specialist

Job description

Wij hebben ambitie, veel ambitie! Aankomend jaar willen we groeien met meer dan 100 collega’s! Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar ook maken we dit jaar de oversteek naar de UK. Je begrijpt het: we hebben een missie. Groeien betekent nieuwe collega’s aantrekken, maar ook onze huidige collega’s behouden en blijven ontwikkelen!


Workspace 365

Een snelgroeiende internationale organisatie, die het verschil maakt door een adaptive workspace. Het doel is om organisaties het zo eenvoudig mogelijk te maken om met verschillende applicaties te werken en op die manier bij te dragen aan het optimaliseren van het primaire werkproces van de klant. Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. Om als geheel te groeien, bieden we volop gelegenheid voor persoonlijke groei en training. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. En we zijn ambitieus, toegewijd, maar maken altijd ruimte voor quality time met collega's en om onze prestaties te vieren.


Als HR Talent Specialist kom je werken in het Team Talent, bestaande uit vier collega’s. Jij hebt het genoegen om een nieuwe functie te gaan bekleden binnen Workspace 365. We zijn dus op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen wil steken. Jouw directe collega’s zijn grotendeels verantwoordelijk voor recruitment en HR wordt wat dat betreft dus echt jouw onderdeel.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving


Jouw functie

Jij kijkt er naar uit om te gaan bouwen aan de vele aspecten omtrent personeelsmanagement. In samenwerking met het team ben jij verantwoordelijk voor het groter maken van Workspace 365 door de beste talenten te vinden, binden én behouden.


Binnen jouw functie zal de nadruk dus liggen op HR-gerelateerde werkzaamheden, die je aanvult met recruitment werkzaamheden. Aangezien het een nieuwe functie betreft, zijn er in eerste instantie veel projecten waar je mee aan de slag kan om HR te professionaliseren en optimaliseren. Hierbij kan je denken aan het optimaliseren van het arbeidsvoorwaardenpakket, het onderzoeken van internationale wet- en regelgeving omtrent arbeidscontracten en het voorkomen, borgen en opvolgen van verzuim. Je bent verder een sparringpartner voor een aantal managers binnen de organisatie omtrent het aannemen en ontwikkelen van personeel en geeft hier gevraagd en ongevraagd advies.


Je zal daarnaast een actieve rol gaan bekleden omtrent het recruitment proces. Dit houdt in dat je aansluit bij het arbeidsvoorwaardengesprek en de onboarding verzorgt voor nieuwe collega’s. Aangezien wij flink gaan groeien in de aankomende periode, zal indien nodig, ook verwacht worden dat je vacatures in zijn volledigheid oppakt om te vervullen.

Requirements

Waar sta je nu….

 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als HR-adviseur, HR Business Partner of Corporate Recruiter.
 • Je bent zelfstandig; je vindt makkelijk je eigen weg, signaleert snel en bent verantwoordelijk.
 • Je hebt ervaring met recruitment.
 • Je bent integer
 • Je bent oplossingsgericht: je bent in staat om je doelstelling te bereiken. Je verzint creatieve vacatureteksten of bekijkt andere invalshoeken voor een lastig profiel.
 • Je bent pragmatisch en je schakelt snel in veranderende omstandigheden.


Wat krijg je?

 • Een dynamische en snelle werkomgeving, je gaat je niet vervelen!
 • Ruimte om je eigen functie verder in te vullen en jouw bijdrage maakt echt verschil binnen het bedrijf en het Talent Team!
 • Vrijheid in je werk en in je werktijden.
 • Legendarische bedrijfs-/teamuitjes en festiviteiten.
 • Salaris, uiteraard.
 • 25 vakantiedagen.


Sluit deze functie aan op jouw wensen voor een baan? Laat het dan weten door direct te solliciteren op de functie HR Talent Specialist. Indien je graag nog wat meer informatie hebt, laat het weten. Je kan Ingrid van den Rijen telefonisch bereiken op 06 11 13 14 64 of via ingrid@workspace365.net.