Junior Sales Representative

Job description

Zo, dat is fijn! Je scriptie is afgerond. Klaar voor het werkende leven. Zin om aan de slag te gaan bij een jonge, innovatieve en ambitieuze club die klaar is om jou op te leiden als sales professional? Wij zijn op zoek naar een Junior Sales Representative. Ervaring is niet noodzakelijk, een goede dosis energie en doorzettingsvermogen wel! Zullen wij binnenkort eens kennismaken met elkaar? Spelen we daarna een potje tafeltennis om te zien hoe competitief je bent ingesteld!


Wat ga je doen?

Als Junior Sales Representative krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als sales professional. We werken samen met een externe partij die jou middels trainingen de fijne kneepjes van het sales vak bijbrengt. Los daarvan kom je te werken in een team met jonge, maar ervaren collega’s die jou tevens begeleiden. Daarbij krijgt je de mogelijkheid om je te verdiepen in interessante sales strategieën vanuit de door ons beschikbaar gestelde boeken. Zoals je ziet, de kans om te leren én geld te verdienen. Naast je basissalaris van minimaal 2200 euro bruto per maand, kan je namelijk ook nog eens een bonus van 300 euro verdienen.


Als Junior Sales Representative leer je onze producten goed kennen en weet jij als geen ander waarom organisaties met onze Workspace moeten gaan werken. Jij staat aan het begin van het sales traject. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het onderzoeken van de markt en speurt naar interessante organisaties waar wij iets voor kunnen betekenen. Je richt je op instanties binnen de zorg, onderwijs en overheid met meer dan 500 medewerkers. Heb jij de markt in kaart gebracht? Dan begint het traject pas echt. Jij belt, mailt, legt connecties op LinkedIn en zorgt ervoor dat je in gesprek komt met de juiste personen. Je achterhaalt de pijnpunten van de organisatie en zorgt ervoor dat er een afspraak ingepland wordt op directieniveau. Vanaf hier nemen je collega’s uit het growth (sales) team het over, zodat jij je weer kan focussen op het plannen van afspraken bij nieuwe organisaties.


Workspace 365

Workspace 365 is een snelgroeiende organisatie, dat zowel nationaal als internationaal opereert. Afhankelijk van jouw ambities, groei jij door naar een positie die bij jou past. Met verschillende teams met eigen expertises, zijn er genoeg kansen om te ontdekken wat verder bij jou past. De sfeer is informeel en we zetten graag een stapje extra voor elkaar. We werken hard, maar vieren ook resultaten. Van klein tot groot. Sla op de bel als je een afspraak hebt, of ga mee op reis vanwege ons jubileum (hopelijk kan het snel weer)! Ons motto is niet voor niets, dedicate to celebrate. In de pauze wordt samen geluncht, gewandeld, een potje gedart of getafeltennist. Onze game room heeft het allemaal. Als je verliest? Ja, dan zit er nog wel een challenge aan vast…


Requirements

Wat we van jou verwachten

  • Je wil altijd winnen en bent super gemotiveerd om te leren en ontwikkelen;
  • Je bent niet bang; je stelt vragen en bent vanuit nature nieuwsgierig aangelegd;
  • Enthousiasme, energie en doorzettingsvermogen.

Wat we jou bieden

  • Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;
  • Collega’s die zichzelf heel grappig vinden;
  • Flexibele werktijden en veel vrijheid;
  • De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
  • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een mooi salaris en goede bonusregeling;
  • 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen of meer informatie kan je terecht Jamy ook even bellen op +316 162 131 83.