Skip to content

Lead Support & Operations

NijkerkDevelopment

Functieomschrijving

Workspace 365 is op zoek naar een zelfstandige lead die het Support & Operations team gaat aansturen. Heb jij een achtergrond binnen de cloudoplossingen en ben je volledig gericht op klanttevredenheid én het verder ontwikkelen van een team? Lees dan snel verder.


Workspace 365

Bij Workspace 365 hebben we een missie. We willen eenvoud brengen in de wereld van digitaal werken. We weten dat wanneer alles vereenvoudigd is, mensen gelukkiger en productiever zijn en de samenwerking groeit. Het is makkelijker om te inspireren, te delen en doelen te bereiken. We de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze Adaptive Digital Workplace en hebben een aantal opmerkelijke dingen gedaan - en zijn van plan nog meer te doen - maar we zijn ook maar mensen. In dit team is dat wat we willen. We zijn niet op zoek naar perfectie. We willen mensen die bereid zijn om te leren, zich dat eigen te maken en zich te verbeteren.

Onze core values zijn niet voor niks: You learn, You own, You improve.


Dit zijn wij. Workspace 365 is inclusief, verantwoordelijk, ambitieus, leuk, uitdagend en ondersteunend. Waarden die zowel onze groei als die van jou ondersteunen.


Jouw rol

Als Lead Support & Operations ben je verantwoordelijk voor een team van 7 FTE. Als echte people manager help jij je team verder in hun ontwikkeling. Je kan als meewerkend voorman laten zien hoe samenwerkingen en gesprekken met onze partners soepel verlopen en stuurt op zelfstandigheid en vak volwassenheid binnen het team.


Jij bent de schakel met het Growth (sales) team en het Product team. Je bent scherp op incidenten, signaleert tijdig problemen en herkent patronen in bugs. Je zet de juiste mensen bij elkaar, zoekt gezamelijk naar de juiste oplossing en zorgt er bijvoorbeeld voor dat noodzakelijke aanpassingen op de roadmap terecht komen.


Het Support & Operations team is pas sinds kort samengevoegd en valt onder Wesley; Head of Product. Binnen je rol is er ruimte voor optimalisatie. Zo zijn we o.a. aan het kijken naar een ander ticketsysteem en zien we ruimte in het verbeteren van onze support portal.


Je bent een echte verbinder. Als Lead Support & Operations sta je met verschillende teams in contact. Je richt je echt op de mensen in jouw team en zorgt ervoor dat zij kunnen excelleren. Je springt in op het moment dat het druk is, bent zichtbaar binnen de organisatie en extern bij partners.

Vereisten

Compenties en ervaring

Als Lead Support & Operations verwachten we het volgende:

 • Je hebt kennis op het gebied van Cloudoplossingen, bijvoorkeur Azure;
 • Je bent in staat om teams verder te brengen en hebt aandacht voor de mens;
 • Je bent analytisch sterk en klantgericht.

What’s in it for you

 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere groei van Workspace 365;
 • Pensioenregeling;
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid;
 • Een ambitieus en informeel team en legendarische uitjes zoals de jaarlijke zomer BBQ, Bottervaren en het Mud Masters event;
 • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, ons opleidingsbudget van 1000 euro per jaar draagt hieraan bij.
 • 25 vakantiedagen, plus een you-day per kwartaal als je niet ziek bent geweest;
 • Salaris. We bespreken dit graag met je;
 • Elke dag vers fruit en een heerlijke lunch op kantoor;
 • Elke vrijdag middag een borrel met snacks vanaf 16:00 uur.

Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je terecht bij Ingrid van den Rijen. Zij is te bereiken via [email protected] of 0638063839.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie