Micro App Integration Specialist

Job description

Wil jij onderzoeken welke micro apps het werk van onze klanten binnen de zorg, educatie en overheid vereenvoudigen? Dan willen we graag met jou aan tafel! Jij bent een doorzetter en krijgt energie door te onderzoeken hoe we op een slimme manier micro apps kunnen gebruiken en bouwen door middel van no-/low-code development. 


Je komt terecht in een Scrum minded team. Samen leggen jullie prioriteiten vast in een backlog om zoveel mogelijk impact te maken en doen jullie voorstellen naar klanten en partners die micro apps aanvragen.

Om de beste micro apps te integreren werk je samen met andere softwareorganisaties. Je bestudeert de beste manier om hun software te integreren en doet eventueel kennis op van hun API als deze beschikbaar is. Jij zorgt voor werkbare integraties en stelt zo nodig samen met het team of zelfstandig een proof of concept op.

Is de micro app goed door de testen gekomen? Dan is het tijd om ook deze integratie op te nemen in Workspace 365, onze adaptieve werkplek. Samen met de Marketing Foundation stel je een plan op om de voordelen van de Micro App uit te leggen aan meer dan honderd IT-partners en duizenden klanten. Op de vrijdagmiddag vieren we met z’n allen de lancering van de nieuwe micro app!


Waar kom je terecht?

Klinkt de functie leuk? Mooi! Dan wil je vast ook weten wie wij zijn. Workspace 365 ontwikkelt met een jong en gedreven team de snelst groeiende digitale werkplek (SaaS). Wanneer we zeggen gedreven, menen we het. We werken samen hard aan ons doel om internationaal te groeien naar 1 miljoen werkplekgebruikers, onderweg hierna toe vieren we samen onze successen. We zijn flexibel en passen ons snel aan, zoals we zelf graag zeggen: ‘adaptive’. We doen dingen graag anders (en beter, vooral beter), zolang we het ook simpel houden.


Requirements

Wat we van jou verwachten
- Een afgeronde HBO- of WO-opleiding bedrijfsinformatica of vergelijkbare opleiding met informatica onderdelen;
- Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol/functie binnen de Integrated Document Management (IDM) branche, IT branche of SaaS onderneming;
- Kennis of ervaring met Cloud software is een pre;
- Kennis van scripting zoals; PowerShell en SQL is vereist;
- Je hebt sterke analytische en communicatieve skills;
- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
- Je bent gedreven en wilt graag groeien.


Wat we jou bieden
- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;
- Flexibele werktijden en veel vrijheid;
- De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
- Een mooi salaris;
- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.


Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Sabine of Jamy op het telefoonnummer 030 711 67 25.