Account Executive

Omschrijving

Ben jij sterk in sales en word jij blij van samenwerking binnen het team bevorderen, processen efficiënter vormgeven, een nieuw product in de markt zetten en veranderingen doorvoeren? Word Opportunity Maker bij Workspace 365!


Als Account Executive bij Workspace 365 ben je een echte topschutter. Je ruikt, ziet en benut kansen - vaak na een-tweetje met onze Opportunity Spotters. Van de eerste kennismaking met een potentiële klant tot de stevige handdruk om een kersverse samenwerking te bezegelen: deze rol heeft alles waarvoor jij als sales professional warmloopt.


Bekijk hier de video voor een indruk van het team:


Jij schiet graag met scherp om doel te treffen. Geen losse flodders, maar eyes on the price: veelbelovende samenwerkingen met nieuwe klanten. Dan is de rol van Account Executive jou op het lijf geschreven. Onze Opportunity Spotters brengen jou in stelling, jij gaat vervolgens samen met de potentiële klant voor de hoogste score: een optimale basis voor een succesvolle relatie.


Hoe? Door de potentiële klant proactief mee te nemen in het verhaal van Workspace 365. Zowel online als op locatie bij de klant introduceer je Workspace 365 en al haar voordelen: hoe kunnen wij met onze succesvolle adaptieve werkplek waarde toevoegen? Je werkt met geduld en een lange adem aan nieuwe klantrelaties. Dankzij die toewijding ontstaan er duurzame samenwerkingen.


Net als onze andere, Opportunity Spotters en Account Executives ben jij een van onze ambassadeurs! Samen zetten jullie elke week de schouders eronder om ambitieuze doelen te behalen.

Je bent een belangrijk onderdeel van een fris, jong team. Daarin kun je jezelf zijn. Draag vooral de kleding die bij jou past. De Workspace 365-cultuur is open, vrij en laagdrempelig.
Over Workspace 365

Wij hebben jou natuurlijk meer te bieden dan een mooie job alleen. Je gaat deel uitmaken van een jonge, frisse organisatie die snel groeit. De sfeer is informeel, we zetten graag een stap extra voor elkaar. Hard werken doen we graag, maar we genieten ook van de prestaties die we als team behalen én vieren. Dedicate to celebrate. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zoals we zelf graag zeggen, ‘adaptive’; we doen dingen graag anders (en beter, vooral beter), zolang we het ook simpel houden.

Vereisten

Wat we van jou verwachten

- Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de IT;

- Adaptief vermogen;

- Target-gedreven mentaliteit;

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een positieve energie en bent resultaatgericht;
- Uitstekende Engels en Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
- Je bent gedreven en wilt graag groeien;
- Ervaring met werken in een dynamische (Saas-platform) omgeving is een pre;

- Je wilt graag 40 uur per week doorbrengen met je geweldige collega’s.


Wat we jou bieden
- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;
- Collega’s die zichzelf heel grappig vinden;
- Flexibele werktijden en veel vrijheid;
- De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
- Een mooi salaris en goede bonusregeling;
- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.

Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en onze overige vacatures op onze website: jobs.workspace365.net, email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Wousje.

Wousje Jonker
Opportunity Spotter
+31645293578
work@workspace365.net