Account Executive UK

Omschrijving

Salesprofessional met een hang naar het betere pionierswerk? Zoek niet verder - blijf hier. Workspace 365 groeit door en zet voet aan de grond in Engeland. En dat betekent: een gouden kans voor jou om een nieuwe markt te veroveren. Ga je met ons mee op avontuur?


Het gaat hard met Workspace 365. Al 225.000 mensen in 17 landen maken dagelijks gebruik van ons softwareproduct: een simpele en gepersonaliseerde digitale werkplek die zich automatisch aanpast aan iedere rol en omgeving. En we pakken door. Engeland is onze volgende halte. En dus kunnen we een sterk staaltje internationaal saleswerk meer dan goed gebruiken. Kolfje naar jouw hand, toch?


Als Account Executive UK van Workspace 365 weet jij wat het is om potentiële klanten over de streep te trekken. Een van jouw collega's uit ons Growth Team maakt de eerste afspraak, daarna ben jij aan zet om dat een-tweetje tot een succes te brengen. 


Bekijk hier de video voor een indruk van het team:

Jouw voelsprieten staan altijd 'aan', je beschikt over een sterk analytisch vermogen én je hebt ervaring met SaaS, waardoor je in een mum van tijd ziet en begrijpt waar je de klant kan ondersteunen om gebruikers efficiënter te kunnen laten werken. Dat Workspace 365 de oplossing is weet jij als geen ander en je verstaat de kunst om de potentiële klant daarvan te overtuigen. Sales is een vak en jij blinkt daarin uit! Dat treft: bij een succesvolle deal ligt een bonus in het verschiet.


Voor tien afspraken per week draai jij je hand niet om. Je zult vaak (beeld)bellen met Engelse bedrijven uit de corporate wereld. Ook reis je die kant op om onze oplossingen face-to-face aan de man te brengen. Je bent een echte Workspace 365-pionier op Engelse bodem! Daarom is het een must dat je een native speaker van de Engelse taal bent of vanuit je ervaring goed de weg kent binnen de Engelse markt.


Verder barst je van ambitie (zoals al je collega's bij Workspace 365), ben je een doorzetter, stressbestendig en kun je goed omgaan met langere dealcycles. Je bent een betrokken professional die dit avontuur voor langere tijd met ons wil aangaan. Het mooie is: er zijn mogelijkheden om door te groeien naar de rol van Head of Growth UK. Volop kansen dus!


Over Workspace 365

Wij hebben jou natuurlijk meer te bieden dan een mooie job alleen. Je gaat deel uitmaken van een jonge, frisse organisatie die snel groeit. De sfeer is informeel, we zetten graag een stap extra voor elkaar. Hard werken doen we graag, maar we genieten ook van de prestaties die we als team behalen én vieren. Dedicate to celebrate. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zoals we zelf graag zeggen, ‘adaptive’; we doen dingen graag anders (en beter, vooral beter), zolang we het ook simpel houden.

Vereisten

Wat we van jou verwachten

- Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de IT;

- Adaptief vermogen;

- Target-gedreven mentaliteit;

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een positieve energie en bent resultaatgericht;
- Uitstekende Engels en Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
- Je bent gedreven en wilt graag groeien;
- Ervaring met werken in een dynamische (Saas-platform) omgeving is een pre;

- Je wilt graag 40 uur per week doorbrengen met je geweldige collega’s.


Wat we jou bieden
- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;
- Collega’s die zichzelf heel grappig vinden;
- Flexibele werktijden en veel vrijheid;
- De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
- Een mooi salaris en goede bonusregeling;
- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.

Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en onze overige vacatures op onze website: jobs.workspace365.net, email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Wousje.
Wousje Jonker
Opportunity Spotter
+31645293578
work@workspace365.net