Account Executive UK

Omschrijving

Hallo Sales held, Wij zijn op zoek naar jou!

Met onze snelle internationale uitbreiding en in het bijzonder onze focus op Engeland, is Workspace 365 op zoek naar een baanbrekende Account Executive om het voortouw te nemen in Engeland. Dus als je in Engeland woont en voor een (heel leuk, als we dat over ons zelf mogen zeggen) remote team wil werken, of ergens anders en het niet erg vindt om er af en toe heen te gaan, lees dan verder!


Bekijk hier de video voor een indruk van het team:


Ben jij dit?

Workspace 365 heeft al enige ervaring met partners en klanten in Engeland, maar legt er een nieuwe en sterkere focus op in 2021 en daarna, met de mogelijkheid om eind dit jaar een Brits kantoor te openen. Jij ben dan ook de voorloper van het team als het om Engelse markt gaat.

Je hebt al ervaring met de SaaS-markt dus je kent alle ins en outs. Nieuwe dingen uitproberen maakt je niet bang en een lange dealcycle geeft je geen stress (maar je houdt ze wel bij). En vanzelfsprekend is jouw Engels perfect. Als Account Executive, zet jouw team leads om in afspraken en jij verandert de afspraken in klanten. Terwijl je dit doet, coach jij je teamleden in kennis en ervaring.Zijn wij het?

Aan de andere kant van deze perfecte match staan wij, natuurlijk. Workspace 365 is een snelgroeiende internationale organisatie, die het verschil maakt door een adaptive workspace. 

Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. Om als geheel te groeien, bieden we volop gelegenheid voor persoonlijke groei en training. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. En we zijn ambitieus, toegewijd, maar maken altijd ruimte voor quality time met collega's en om onze prestaties te vieren.


Vereisten

Wat we van jou verwachten

 • Naast de ‘9-tot-5 mentaliteit’, 'dynamisch’ en 'teamspeler’ clichés:
 • Je hebt 5 jaar ervaring in een vergelijkbare salesrol in IT;
 • Je bent doelgericht en gemotiveerd om te groeien en leren;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Als je ons af en toe Britse snacks zou kunnen brengen, zou dat leuk zijn (maar niet verplicht).


Wat we jou bieden

Naast het feit dat we geweldig zijn:

 • Een betekenisvolle rol in een informeel team;
 • Legendarische bedrijfs-/teamuitjes en festiviteiten;
 • Geld;
 • Vrijheid en flexibiliteit;
 • Slechte grappen die op de één of ander manier toch heel goed zijn;
 • 25 vakantiedagen.
Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en onze overige vacatures op onze website: jobs.workspace365.net, email naar: wousje@workspace365.net, of neem contact op met Wousje.
Wousje Jonker
Opportunity Spotter
+31637439808
wousje@workspace365.net