Alliance Maker

Omschrijving

Ben jij een sterke netwerker die de krachten graag bundelt? Een 'samenknoper' die zijn weg kent in de softwarewereld en van één en één drie kan maken?


Dan is de gloednieuwe en impactvolle rol van Alliance Manager bij Workspace 365 jou op het lijf geschreven.


In deze seniorfunctie ga je actief op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Naar strategische partnerships die onze organisatie én die van de partner verder brengen en uiteindelijk waarde voor de eindgebruiker opleveren. Het gaat daarbij vooral om vendoren die software (as a service) leveren die wij graag integreren binnen Workspace 365.


Jij gaat wereldwijd aan de slag om toegang te verkrijgen tot nieuwe partnerprogramma's die een aanwinst zijn voor ons softwareproduct en haar eindgebruikers. Je legt contacten met nieuwe integratiepartners, zoals de leveranciers van ECD- of EPD-software die we samen eenvoudig willen maken voor de mensen die Workspace 365 gebruiken. Je onderhoudt bovendien warme banden met mensen binnen Microsoft om ervoor te zorgen dat we samen vooroplopen op het gebied van integraties.


Dankzij jouw inspanningen kunnen wij alle relevante informatie voor eindgebruikers zó aanbieden, dat zij die direct voor zich hebben in hun digitale werkplek. Kom jij ons team als Alliance Manager versterken om Workspace 365, dat inmiddels door 225.000 mensen in 16 landen wordt gebruikt, nóg beter en interessanter te maken? Met die drive begint het. Ons team bestaat uit allemaal ambitieuze mensen die elke dag stappen willen zetten.


Verder verwachten wij dat jouw salesvaardigheden van een hoog (senior)niveau zijn, dat je communicatief sterk bent en er niet voor terugdeinst om nieuwe deuren te openen. Kennis van SaaS-producten en ervaring in een vergelijkbare rol zijn een must. Je moet software snel snappen. Een hoog 'snapgehalte', noemen wij dat binnen Workspace 365.


Beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk, want je gaat potentiële partners in het buitenland bezoeken én Workspace 365 on stage promoten. Wereldwijd ben jij ambassadeur van ons product, dat het werkzame leven van veel kenniswerkers makkelijker maakt. Is jouw interesse gewekt? Meld je dan snel bij ons om samen door te pakken!


Over Workspace 365

Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, maar als we die behalen vieren we dat met elkaar. Dedicate to celebrate.

Vereisten

Wat we van jou verwachten

· Een afgeronde WO/HBO opleiding en/of gelijkwaardig denkniveau;

· Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Alliance of Partner Manager;

· Ervaring met werken in een dynamische (Saas-platform) omgeving is een pre;

· Je bent een echte netwerker en hebt sterke analytische en communicatieve skills;

· Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve presentatievaardigheden.


Wat we jou bieden

· Een geweldige werksfeer in een groeiend internationaal bedrijf, met aandacht voor uitjes en festiviteiten;

· De mogelijkheid om verdere internationale naamsbekendheid te generen;

· Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;

· Flexibele werktijden;

· Een leuk en makkelijk bereikbaar kantoor in Nijkerk (vlakbij Amersfoort);

· Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;

· 25 vakantiedagen mits je terugkomt met mooie verhalen (en niet al te veel jaloersmakende foto’s).


Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Sabine of Jamy op het telefoonnummer 030 711 67 25.