Customer Success Manager

Omschrijving

Als Customer Success Manager ben jij het gezicht van Workspace 365 bij jouw klanten. Je bent van nature nieuwsgierig ingesteld en je bent niet bang om met mensen in gesprek te gaan. Jouw doel binnen Workspace 365 is namelijk zorgen voor klanttevredenheid, altijd en overal. Jij vertegenwoordigt op deze manier Workspace 365 binnen de domeinen gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Klinkt als een toffe uitdaging toch?


Workspace 365 

Een snelgroeiende internationale organisatie, die het verschil maakt door een adaptive workspace. Het doel is om organisaties het zo eenvoudig mogelijk te maken om met verschillende applicaties te werken en op die manier bij te dragen aan het optimaliseren van het primaire werkproces van de klant. Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. Om als geheel te groeien, bieden we volop gelegenheid voor persoonlijke groei en training. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. En we zijn ambitieus, toegewijd, maar maken altijd ruimte voor quality time met collega's en om onze prestaties te vieren. Het Customer Success Team waar jij onderdeel van gaat zijn, bestaat op dit moment uit drie collega's en heeft de ambitie om verder te groeien dit jaar. Een jong, dynamisch team, waarbij je veel samenwerkt met je collega's van het Partner Success Team en het Technical Success Team.Jouw functie als Customer Success Manager

Binnen jouw functie als Customer Success Manager ben je verantwoordelijk voor een drietal onderdelen:

 1. Onboarden van jouw klanten. Zodra de deal rond is, neem jij het stokje over van de sales afdeling en ga je samen met de klant er voor zorgen dat de implementatie vlekkeloos verloopt. Dit betekent in de praktijk dat je verschillende sessies verzorgt of bijvoorbeeld instructievideo's maakt. Eventueel i.s.m. jouw collega's van de marketing. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het functionele inrichting. Het doel is om de adoptie goed te laten verlopen zodat de Workspace omgeving direct goed geïntroduceerd en in gebruik genomen wordt.
 2. Het behouden van jouw klanten. Na de implementatie is het van belang dat de organisatie niks te kort komt en de omgeving zo optimaal mogelijk wordt gebruikt. Je analyseert het gebruik van de omgeving en geeft gevraagd en ongevraagd advies over de verbetering van het gebruik. Je belt, gaat langs zodra het (weer) kan en beantwoordt vragen indien ze die hebben.
 3. Het upgraden van jouw klanten. Bijna elke maand komen er nieuwe micro apps bij die geïntegreerd kunnen worden binnen de Workspace omgeving. Je benadert jouw klanten pro-actief en bespreekt de nieuwe mogelijkheden. Je kijkt samen met de klant hoe je hun werkplek kan optimaliseren en vervult hierin een adviserende rol.

De rol van Customer Success Manager is afwisselend, waarin (internationaal) klantcontact centraal staat. Zowel met klanten als met partners, van operationeel tot aan management niveau.

Vereisten

Is er een match?

Om de functie binnen Workspace 365 succesvol te kunnen vervullen, verwachten wij dat je beschikt over:

 • Commercieel inzicht
 • Analytisch vermogen
 • Interesse in de wereld van IT.

Ter aanvulling op het huidige team zijn we op zoek naar iemand die minimaal 3 jaar ervaring heeft en zich comfortabel voelt met het voeren van Engelse, zakelijke gesprekken.


Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

 • Je krijgt een goed salaris wat gebaseerd wordt op jouw leeftijd, kennis en ervaring;
 • De organisatie en het Customer Success Team groeit. Jouw ambities kunnen meegroeien binnen Workspace 365.
 • 25 vakantiedagen (mits je terugkomt met mooie verhalen);
 • Flexibele werktijden;
 • Geweldige werksfeer, op kantoor een uitgebreide lunch, potjes darten, tafeltennis en vrijdagmiddagborrels (zodra het weer kan);
 • Vanuit huis vergeten wij elkaar ook niet, een hechte samenwerking en dagelijks overleg;
 • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt.

Enthousiast geworden?

Ik ga graag het gesprek met je aan indien bovenstaande informatie je aandacht heeft getrokken. Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig naar meer informatie? Neem contact op met Ingrid van den Rijen via 06 11 13 14 64. Direct enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Dan spreken we elkaar daarna snel.Ingrid van den Rijen
Talent Spotter a.i. 
+31 6 11 13 14 46
ingrid@workspace365.net