Data Analyst

Omschrijving

Ga jij graag op ontdekkingstocht om ons te helpen meer uit onze data te halen? Als Data Analyst bij Workspace 365 krijg jij de vrije hand om datastromen in kaart te brengen, waardevolle inzichten te genereren en die te vertalen naar toepasbare KPI's, die ons wereldwijd gebruikte softwareproduct nog beter maken. Jij bent de datagids die ons de weg wijst!


Workspace 365 groeit hard. Het is de hoogste tijd om waardevolle data, die momenteel door de hele organisatie aanwezig is, te centraliseren en zichtbaar te maken. Dat proces mag jij vormgeven.

Jij draagt zorg voor het normaliseren en visualiseren van datasets en dataflows. Ook zet je artificial intelligence en machine learning in om data op een voorspellende manier te gebruiken.


Data analist, data engineer en data scientist: jij bent het allemaal. Jouw werk bij ons zal grotendeels ook in deze volgorde verlopen. Uitdagend is deze functie in elk geval.

Aangezien deze rol nog niet bestaat binnen onze organisatie, heb je alle kans en vrijheid om jouw eigen route naar success uit te stippelen. Verwacht geen gespreid bedje, maar ook zeker geen puinhoop. Er is al data opgezet via Power BI Dataflows, maar verbetering daarin is volop mogelijk. Jij bent vrij om het anders te doen. Wij staan open voor innovatie.Jij bent onderdeel van onze zogeheten “Success Circle”, waarin je samen met jouw teamleden werkt aan het succes van onze klanten en partners. Data speelt daarin een steeds belangrijkere rol, maar dat hoeven wij jou niet uit te leggen!
Waardevolle data vind je door onze gehele organisatie. Daarom werk je regelmatig samen met collega’s van andere teams.


Wij verwachten van jou dat je een uitpluizer, een kennisdeler en een meedenker bent. Nieuwsgierigheid koppel je aan creativiteit. Boven alles beschik je over een sterk analytisch vermogen.

Over Workspace 365

Wij hebben jou natuurlijk meer te bieden dan alleen een mooie functie. Je gaat deel uitmaken van een jonge, frisse organisatie die snel groeit. De sfeer is informeel, we zetten graag een stap extra voor elkaar. Als team werken we hard, om vervolgens samen onze prestaties te vieren. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zoals we zelf graag zeggen, ‘adaptive’; we doen dingen graag anders (en beter, vooral beter), zolang we het ook simpel houden.

Vereisten

Waarom jij goed in ons team zou passen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding en/of gelijkwaardig denkniveau;
 • Je bent analytisch, resultaatgericht, creatief en bovenal doortastend;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke rollen in een datagedreven organisatie is een must;
 • Je hebt ervaring met de volgende programmeertalen voor data: SQL, Python, Power Query en/of M.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must.Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

 • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes tafeltennis en (digitale) vrijdagmiddagborrels;
 • Een enthousiast team met intelligente en gedreven collega’s (die zichzelf ook heel leuk vinden);
 • Hechte samenwerking en dagelijks overleg;
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • Flexibele werktijden;
 • Een mooi salaris;
 • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling zoals cursussen, coaching en onbeperkt gratis boeken;
 • Veel doorgroeimogelijkheden die jij zelf creëert;
 • 25 vakantiedagen, mits je terugkomt met mooie verhalen.

  Spreekt Workspace 365 jou aan?

  Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

  Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net, email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Sabine op het telefoonnummer +316 451 212 70.

  Sabine Krijkamp
  Talent Spotter
  +31 6 4512 1270
  work@workspace365.net