International Sales Development Representative UK

Omschrijving

Groei mee met Workspace 365! Zet jij je als onze internationale 'ambassadeur' in om voet aan de grond krijgen in het Verenigd Koninkrijk? Workspace 365 heeft de wind in de zeilen. En dus zetten we koers naar verdere oorden. We hebben een verkenner nodig. Een Opportunity Spotter die potentiële klanten in Londen en andere grote steden benadert.


Ben jij als ervaren salesprofessional net zo avontuurlijk ingesteld als wij? En ken jij de taal en cultuur van het Verenigd Koninkrijk bovengemiddeld goed? Dan ben jij de aangewezen kandidaat om voor ons op pad te gaan en aan een Workspace 365-fundament in het Verenigd Koninkrijk te bouwen. Niet dat je meteen in het eerste vliegtuig zit, maar met genoeg afspraken op zak loont het zeker de moeite om af te reizen. Je bent dus in hoge mate verantwoordelijk voor je eigen avontuurlijke succes!Vergeet de traditionele manier van verkopen. Als International Sales Development Representative stort jij je volop op de 'new business'. Datagedreven benader je nieuwe segmenten, zoek je klanten die goed bij ons product passen en bouw je een band met deze potentiële relaties op.


Geen techneut? Geen probleem. Zoals onze klanten ons softwareproduct - één digitale werkplek die het werkzame leven van eindgebruikers makkelijker maakt - snel adopteren, kun jij het je ook in een mum van tijd eigen maken. Van jou verwachten we dat je een scherp oog hebt voor wat er leeft in de internationale markt, dat je analytisch en flexibel bent en over de ambitie beschikt om samen met ons gedreven team verder te groeien.Over Workspace 365

Wij hebben jou natuurlijk meer te bieden dan een mooie job alleen. Je gaat deel uitmaken van een jonge, frisse organisatie die snel groeit. De sfeer is informeel, we zetten graag een stap extra voor elkaar. Hard werken doen we graag, maar we genieten ook van de prestaties die we als team behalen én vieren. Dedicate to celebrate. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zoals we zelf graag zeggen, ‘adaptive’; we doen dingen graag anders (en beter, vooral beter), zolang we het ook simpel houden.


Vereisten

Wat we van jou verwachten 

- Je hebt HBO werk- en denkniveau; 

- Je bent een zelfstandige, resultaatgerichte, flexibele maar bovenal salesgerichte werker met een winnaarsmentaliteit; 

- Vermogen om effectief te netwerken en in staat om presentaties te maken en te geven; 

- Je bent bekend met de Engelse cultuur en spreekt en schrijft native Engels;

- Reizen geeft jou energie.


Wat we jou bieden 

- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;

- Collega’s die zichzelf heel grappig vinden; 

- Flexibele werktijden en veel vrijheid; 

- De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf; 

- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling; 

- Een mooi salaris en goede bonusregeling; 

- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Jamy op het telefoonnummer +316 162 131 83.


Workspace 365

Berencamperweg 6D,

3861 MC Nijkerk


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Wousje Jonker
Opportunity Spotter
+31637439808
wousje@workspace365.net