Sales Inbound Expert

Omschrijving

Workspace 365 heeft een kroon over voor een conversie-koning(in), die binnenkomende leads om weet te zetten in gesprekken. Wie de kroon past, zet ‘m op.Het Marketing team van Workspace 365 werkt hard om leads te verzamelen voor onze digitale werkplek. En dan? Dat is aan jou. Want jij bent verantwoordelijk voor het omzetten van de inbound leads van Marketing, naar de gesprekken van Sales. Gezellig hè? Tussen ons in. 


Je hoeft bij ons niet te rekenen op een standaard Sales pitch die je door de telefoon kan dreunen, want elk geval die je aan de telefoon krijgt is anders. Het is aan jou om te ontdekken waar degene aan de andere kant van de lijn precies behoefte aan heeft. Hier hoef je geen technische achtergrond voor te hebben, want dat pik je snel genoeg op.Wij zijn:

Heel gezellig natuurlijk. Maar los daarvan: Workspace 365 is een snelgroeiende internationale organisatie, die de impact van mensen die belangrijk werk doen maximaliseert door complexiteit te overwinnen met een digitale werkplek.


Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. Om als geheel te groeien, bieden we volop gelegenheid voor persoonlijke groei en training. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. En we zijn ambitieus, toegewijd, maar maken altijd ruimte voor quality time met collega's en om onze prestaties te vieren.Vereisten

Jij bent:

- Hopelijk net zo gezellig als wij;
- Je hebt ambitie om door te leren en groeien;
- Je kunt procesmatig werken;
- Maar blijft niet hangen in hetzelfde proces – als iets niet werkt vind je het geen probleem om iets nieuws te proberen.


Wat je van ons kunt verwachten:
Een informeel team;
- Legendarische bedrijfs-/teamuitjes en festiviteiten;
- Geld;
- Vrijheid en flexibiliteit;
- Brede doorgroeimogelijkheden in de richting die jij het leukst vindt, zoals Account Executive;
- Slechte grappen die op de één of andere manier toch heel goed zijn;
- 25 vakantiedagen.


Moet je nagaan, als je ons belt en op gesprek komt is je eerste conversie al binnen. Lekker bezig. Moet je wel eerst even solliciteren dus:

Reageer via onze sollicitatie button of bel met Jamy 06-16213183.       Jamy Pot
       Talent Spotter +316 162 131 83.
       work@workspace365.net