Sales Specialist

Omschrijving

Ben jij sterk in sales en heb jij veel ideeën om salesprocessen effectiever te maken? Zet jij je graag in om een nieuw product op de markt te zetten en veranderingen door te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Sales Specialist bij Workspace 365 ben je een echte topschutter. Je ruikt, ziet en benut kansen vaak na een een-tweetje met onze Sales Developer Representative. Deze doen het eerste belletje naar een potentiële klant. Zij plannen de eerste meeting in jouw agenda. Van de eerste kennismaking met een potentiële klant tot de stevige handdruk om een kersverse samenwerking te bezegelen (wanneer mogelijk natuurlijk): deze rol heeft alles waarvoor jij als sales professional voor warmloopt.


Bekijk hier de video voor een indruk van het team:

Hoe ziet jou dag eruit?

In jouw rol als Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor ongeveer 10 eerste kennismakingsgesprekken met potentiële klanten per week. Dit zijn er dus 2 per dag. Niet verkeerd toch, om je te mogen focussen op het ontmoeten van nieuwe mensen en continue te mogen onderzoeken wat wensen en behoeften zijn van organisaties. Een meeting neemt ongeveer 1,5 uur in beslag, inclusief voorbereidingen. Aan jou de taak om deze goed voor te bereiden zodat jij met meer informatie dan je gesprekspartner het gesprek in gaat. Denk aan het doorlezen van een jaarverslag of onderzoek doen naar de markt waarin de organisatie actief is. Jij zal veel in gesprek zijn met IT-managers en directors, op tactisch niveau.


Samen met de potentiële klant ga je op zoek naar de beste oplossing. Hoe? Door de potentiële klant proactief mee te nemen in het verhaal van Workspace 365 en hun pijnpunten te onderzoeken. Zowel online als op locatie bij de klant introduceer je Workspace 365 en al haar voordelen. Aan jou de taak om de organisatie op de hoogte te stellen hoe wij met onze succesvolle adaptieve werkplek waarde kunnen toevoegen voor hun probleem. Je houdt de klant op de hoogte van vorderingen, blijft altijd de vinger aan de pols houden en werkt veel samen met je collega’s van marketing en het succesteam voor bijvoorbeeld demo’s. Je werkt met geduld en een lange adem aan nieuwe klantrelaties. Dankzij die toewijding ontstaan er duurzame samenwerkingen.

Het succesteam neemt de klant van jou over na het sluiten van een deal. Deze onboard de klant en richt zich op het onderhouden van de relatie. Jij richt je vervolgens weer op het binnen halen van een nieuwe klant.


Dit jaar gaan wij onze sales uitbouwen naar de Engelse markt. Om dit succesvol te doen willen wij ons salesproces verder uitbouwen, zodat we zowel hier als in Engeland zo efficiënt en effectief mogelijk te werk kunnen gaan. Jij zet jouw expertise in om deze processen verder in kaart te brengen en te verbeteren.

Net als onze andere, Sales Developer Representatives en Account managers ben jij een van onze ambassadeurs! Samen zetten jullie elke week de schouders eronder om ambitieuze doelen te behalen. Ga jij ons helpen om aan de miljoen eindgebruikers te komen?



Over Workspace 365

Aan de andere kant van deze perfecte match staan wij, natuurlijk. Workspace 365 is een snelgroeiende internationale organisatie, die het verschil maakt door een adaptive workspace. 

Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. Om als geheel te groeien, bieden we volop gelegenheid voor persoonlijke groei en training. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. In jouw rol als Account-Executive krijg je alle vrijheid die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. En we zijn ambitieus, toegewijd, maar maken altijd ruimte voor quality time met collega's en om onze prestaties te vieren.



Vereisten

Wat we van jou verwachten

- Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de IT;

- Target-gedreven mentaliteit;

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een positieve energie en bent resultaatgericht;
- Uitstekende Engels en Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
- Je bent gedreven en wilt graag groeien;
- Ervaring met werken in een dynamische (SaaS-platform) omgeving is een pré;

- Je wilt graag 40 uur per week doorbrengen met je geweldige collega’s.


Wat we jou bieden

- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;
- Collega’s die zichzelf heel grappig vinden;
- Flexibele werktijden en veel vrijheid;
- De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
- Een mooi salaris en goede bonusregeling;
- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.


Zie jij jezelf al als onze nieuwe collega?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en onze overige vacatures op onze website: https://jobs.workspace365.net en voor vragen kun je altijd mailen naar work@workspace365.net Of neem contact op met Jamy Pot op telefoonnummer: +316 162 131 83.



Jamy Pot
Talent Spotter +316 162 131 83
work@workspace365.net