Servicedesk medewerker

Omschrijving

Zin om aan de slag te gaan bij een jonge, innovatieve en ambitieuze club die klaar is om jou op te leiden als ervaren servicedesk medewerker? Ervaring is niet noodzakelijk, een goede dosis energie en doorzettingsvermogen wel! Zullen wij binnenkort eens kennismaken met elkaar? Spelen we daarna een potje tafeltennis.


Wil jij snel de weg omhoog bewandelen en ben je leergierig ingesteld? Kom maar op! Bij Workspace 365 kan jij dat mogelijk maken, er ligt een groeipad voor jou klaar. Je start binnen de functie IT servicedesk medewerker. Kom je samen met ons ontdekken wat jouw bestemming wordt? 

De bestemming? Geniet van de reis! Je begint als servicedesk medewerker op de support afdeling. Doordat je aan de frontline zit en alle technische vragen binnenkrijgt, kun jij direct bijdragen aan het structureel oplossen van problemen die voorbij komen. Bij ons gaat support niet over vergeten wachtwoorden, maar over complexe uitdagingen die je oplost. Denk hierbij aan het koppelen van API's van een derde partij binnen de Workspace. Dit kan een SharePoint of Exchange koppeling zijn maar ook producten waar je nog niet eerder kennis mee hebt gemaakt, jij gaat je hierin verdiepen! Ook denk je mee over productverbeteringen, specifieke integraties en de adoptie daarvan. Onlangs hebben wij samen met een partner de Windows Virtual Desktop integratie toegevoegd (tegenwoordig Azure Virtual Desktop). Een ding is zeker: geen dag is hetzelfde, wij blijven onszelf continu verbeteren en jij ontwikkelt je met ons mee!


Doordat je als servicedeskmedewerker kennis hebt opgedaan van de workspace, kun je gemakkelijk doorgroeien. Denk aan functies zoals Cloud Consultant, Customer Success of Partner Success? Stuk voor stuk rollen waar jij naar door kan groeien en waar je je intensief bezighoudt met het inrichten en onboarden van de workspace bij klanten. Jij bent voor een groot deel verantwoordelijk voor je eigen succes, maar als het aan ons ligt groei jij na één jaar al door!

Elke dag leren, elke dag ontwikkelen. Dat is het credo bij Workspace 365. Wij voegen de daad bij het woord door jou tools aan te reiken om jouw vervolgstap mogelijk te maken. Jij krijgt direct de kans om de certificaten Azure Fundamentals (AZ-900) en Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) te behalen; skills die je vervolgens meteen in de praktijk brengt. Natuurlijk stimuleren en faciliteren wij jouw verdere ontwikkeling. Bij Workspace 365 groeien we samen en helpen we elkaar verder.  

Het mooie van ons werk is dat wij werkelijk een positieve impact hebben op de individuele levens van werkplekgebruikers. En daarin vervul jij als junior servicedesk medewerker een belangrijke rol. Je hebt volop contact met ruim 120 MSP-partners, die op hun beurt weer in actie komen voor de eindgebruikers. Jij helpt onze IT-partners met technische, cloud vraagstukken.  
Workspace 365

Workspace 365 is een snelgroeiende organisatie, dat zowel nationaal als internationaal opereert. Afhankelijk van jouw ambities, groei jij door naar een positie die bij jou past. Met verschillende teams met eigen expertises, zijn er genoeg kansen om te ontdekken wat verder bij jou past. De sfeer is informeel en we zetten graag een stapje extra voor elkaar. We werken hard, maar vieren ook resultaten. Ons motto is niet voor niets, dedicate to celebrate. In de pauze wordt samen geluncht, gewandeld, een potje gedart of getafeltennist. Onze game room heeft het allemaal. Als je verliest? Ja, dan zit er nog wel een challenge aan vast…

Vereisten

Waarom jij goed in ons team zou passen

 • Jij hebt een afgeronde MBO/HBO ICT opleiding;
 • 1+ jaar service desk ervaring is een pré;
 • Kennis van de nieuwste techniek is mooi meegenomen, maar die kunnen wij je ook bijbrengen. Je gaat in korte tijd heel veel leren, want elk binnenkomend vraagstuk is anders;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must. Je spreekt partners over de hele wereld;
 • Je bent onderzoekend van aard, hebt een sterk analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

 • Je krijgt een mooi salaris tussen de € 2200 en € 2900 bruto per maand;
 • Veel doorgroeimogelijkheden (ook qua salaris);
 • 25 vakantiedagen (mits je terugkomt met mooie verhalen);
 • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes darten, tafeltennis en vrijdagmiddagborrels; 
 • Een enthousiast team met intelligente en gedreven collega's;
 • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt; 
 • Hechte samenwerking en dagelijks overleg; 
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.


Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en onze overige vacatures op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: [email protected] , of neem contact op met Rens.


Rens van der Wacht
Talent Spotter
+31 88 606 7956
[email protected]