Test engineer (medior/senior)

Omschrijving

Ben jij een rasechte kwaliteitsbewaker? Een senior testspecialist die onze testomgeving naar het volgende level kan tillen? Join dan ons innovatieve Workspace 365-team!Stel je voor: dankzij jou werken wereldwijd 225.000 eindgebruikers zonder bugs in Workspace 365. Want die was jij al lang en breed voor. Consistentie en voorspelbaarheid: daar ga je voor, dat is jouw missie. En dat is precies waarom wij jou aan boord willen hebben.


Workspace 365 wil elke dag vooruit. Wij blijven schaven, verbeteren en innoveren. Om ons succesvolle SaaS-product - één digitale werkplek met alle relevante tools en informatie als hét dagelijkse startpunt voor eindgebruikers - nóg verder te brengen. Optimaal werkgemak voor iedereen: daar streven we naar.


Technisch en functioneel testen is dan essentieel. Jij waarborgt de kwaliteit van de webapplicatie van Workspace 365. Dankzij jou werken eindgebruikers daar ongestoord in. Een groot deel van onze klanten is actief in de gezondheidszorg; mede dankzij jouw werk hebben deze mensen meer tijd om voor hun patiënten te zorgen. Wat je noemt een waardevolle rol! 


Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van testspecificaties, voor het maken van master- en gedetailleerde testplannen en voor testuitvoering. Je rapporteert jouw testresultaten aan het ontwikkelingsteam, dat verantwoordelijk is voor alle IT-ontwikkeling binnen Workspace 365.


Daar houdt jouw uitdaging niet op. Omdat we Workspace 365 continu doorontwikkelen en er nieuwe functionaliteiten aan toevoegen, willen we steeds meer end-to-end tests automatiseren. Jij gaat die kar trekken. En het mooie is: jij krijgt bij die automatiseringsjob carte blanche om testprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. Je schrijft testscenario's voor de nieuwste functionaliteiten en op basis daarvan werk je testautomatiseringsscripts uit, zodat ook jouw collega's ermee uit de voeten kunnen. Hoe tof is dat: met jouw werk help je niet alleen de eindgebruikers van onze klanten verder, maar ook onze eigen mensen.

Deel jij graag je kennis? En gedij je in een vrije rol? Bovenal: ben je secuur en beschik je over veel ervaring als testspecialist? Wacht dan niet langer, want dit is een match!


Over Workspace 365

Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. De sfeer is informeel, de cultuur open. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, maar als we die behalen vieren we dat met elkaar. Dedicate to celebrate. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zeker niet onbelangrijk: doorgroeimogelijkheden zijn er volop!

Vereisten

Waarom jij goed in ons team zou passen

 • Jij hebt een bachelordiploma in informatica of een gelijkwaardige studie;
 • Jij hebt ruime ervaring met automatisch testen, met behulp van testcases voor Selenium C# in combinatie met Nunit, om testvereisten te bereiken die het volledige testspectrum omvatten;
 • Jij kunt risico's goed analyseren en kansen herkennen bij het testen, lanceren en gebruiken van software;
 • Je bent ambitieus en nauwkeurig; je kan je gemakkelijk concentreren op de eindgebruiker en je test onze software op alle gebieden: technisch en functioneel;
 • Jij kent het maken van regressietesten van responsieve cloud-applicaties;
 • Beveiligingstesten is een pre;
 • Goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk)


Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

 • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, tafeltennis en vrijdagmiddagborrels;
 • Geen managers maar gezamenlijk overleg om prioriteiten te bepalen;
 • Samen nadenken over functies en bepalen hoeveel uren ze nodig hebben om te maken;
 • Een enthousiast team met intelligente, gezellige en gedreven collega's;
 • Een educatieve omgeving waarin veel feedback wordt gegeven en verwacht;
 • Een onafhankelijke positie met veel ruimte voor persoonlijke input en creativiteit;
 • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring met flexibele werktijden;
 • Veel carrièremogelijkheden die je zelf creëert;
 • 25 vakantiedagen als je terugkomt met geweldige verhalen.

Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net, email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Sabine op het telefoonnummer +316 451 212 70.


Sabine Krijkamp
Talent Spotter
+31 6 4512 1270
work@workspace365.net