Skip to content

Account Executive

NijkerkSales

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het Growth (sales) team zijn wij op zoek naar een Account Executive. Niet zomaar een Account Executive, maar een happy worklife adviseur. Als jij enthousiast wordt van een snelgroeiende scale-up, dat internationaal opereert en graag nét even anders dan anders is, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Are you ready for something exciting?!


Over Workspace 365

Workspace 365 helpt mensen meer te bereiken door bij te dragen aan een happy worklife. Een happy worklife waarin onze gebruikers zich kunnen concentreren op het deel waar ze het echte verschil maken!

Bijvoorbeeld door 30 minuten aan IT frustaties te besparen. 30 minuten die bijvoorbeeld een verpleegster kan besteden aan de patiënt, familie óf zichzelf. Jouw werk maakt dus échte impact maken op de happy worklife van onze gebruikers. 

Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. We groeien met zijn allen, daarom bieden we volop gelegenheid voor persoonlijke groei en training. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. In jouw rol als Account Executive krijg je alle vrijheid die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. En we zijn ambitieus, toegewijd, maar maken altijd ruimte voor quality-time met collega's en om onze prestaties te vieren.


Wat ga je doen?

De impact op een happy worklife, begint bij jou. Jij als Account Executive bent verantwoordelijk voor de eerste kennismaking met een potentiële klant tot en met de deal closen. Oftewel: new business. Een doorgewinterde Account Executive? Nee, jij bent sales expert en adviseert potentiële nieuwe klanten op het gebied van onze oplossing. Hoe je dat doet? Door oprechte interesse en vragen te stellen! Alleen zo kun je als expert een passend advies op maat geven. Niet zomaar een deal binnenslepen, maar echt op waarde verkopen waardoor de prijs een lachertje is ;). 


Het betreft een functie waar je zoveel als mogelijk bij de klant aan tafel zit. Met jouw oprechte interesse én oog voor commercie onderhoudt je contacten bij diverse organisaties, waardoor je direct aan tafel komt bij IT Managers of Directors voor strategische overleggen. Je weet de vraag achter de vraag te achterhalen en daardoor een passende oplossing aan te bieden. Je organiseert demo’s en komt met een spot-on offerte die perfect aansluit op de behoefte.

Vervolgens draag jij het over naar je collega’s van het Customer Success team zodat zij aan de slag kunnen met het onboarden van de klant. Blij dat je dat niet hoeft te doen? Mooi! Jij mag namelijk direct door om de volgende IT manager te adviseren!


Tekst gaat door onder de foto.

Jij bent net als onze andere collega’s een van onze ambassadeurs! Happy worklife geldt niet alleen voor onze gebruikers, maar ook voor de Workspace 365 community. Jij wordt constant gecoacht om de beste versie van jezelf te worden. Jij, je team maar heel Workspace 365 is rebels. We dagen elkaar én de markt uit door constant te creëren, aan te passen en te verbeteren. Bouw jij samen met ons door aan het succes van Workspace 365 en ga jij ons als Account Executive helpen om aan de miljoen eindgebruikers te komen?

Vereisten

Wat we van jou verwachten

 • Ongeveer 3 jaar ervaring in een sales rol (new business);
 • Oprechte interesse? Dat is niet jouw tweede, maar eerste natuur! 
 • Je kent het reilen en zeilen van Sales, maar je wil de beste worden; 
  • Dat betekent nog beter de vraag achter de vraag ontdekken, value based selling, complexere dealcycles en noem maar op!
 • Ervaring met werken met en in een IT (SaaS-platform) omgeving heeft de voorkeur;
 • Je hebt een positieve energie en bent resultaatgericht;
 • Uitstekende Engels en Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
 • Je wil graag 32 tot 40 uur per week doorbrengen met je geweldige collega’s.

Wat we jou bieden

 • Een ambitieus en informeel team, competitief tijdens het werk én het tafeltennissen;
 • De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
 • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goede bonusregeling die net even anders is;
 • 25 vakantiedagen, zolang je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s;
 • Een leaseauto;
 • Legendarische uitjes en festiviteiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kan je cv sturen naar [email protected]

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie