Account Executive NL

Job description

Wij zijn ter uitbreiding van het Growth (sales) team op zoek naar een Account Executive. Als jij enthousiast wordt van een snelgroeiende scale-up, dat internationaal opereert en graag nét even anders dan anders is, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bouw jij samen met ons door aan het succes van Workspace 365? 


Wat ga je doen?

Als Account Executive bij Workspace 365 ben je een echte topschutter. Je ruikt, ziet en benut kansen vaak na een een-tweetje met onze Sales Development Representative. Zij doen het eerste belletje naar een potentiële klant en plannen de eerste meeting in jouw agenda. Jij bent verantwoordelijk voor de eerste kennismaking met een potentiële klant tot en met de stevige handdruk om een kersverse samenwerking te bezegelen (wanneer mogelijk natuurlijk).


Het betreft een functie waar je zoveel als mogelijk bij de klant aan tafel zit. Netwerken, netwerken en nog eens netwerken! Jij onderhoudt je contacten bij diverse organisaties, waardoor je direct aan tafel komt bij IT Managers of Directors voor strategische overleggen. Je weet de vraag achter de vraag te achterhalen en daardoor een passende oplossing aan te bieden. Je organiseert demo’s en schrijft nadat je alle technische aspecten hebt onderzocht de offerte. 


Jij zorgt voor een warme overdracht van de offerte naar je collega’s van het Customer Success team zodat zij aan de slag kunnen met het onboarden van de klant. Blij dat je dat niet hoeft te doen? Mooi! Jij mag namelijk direct door om de volgende nieuwe deal binnen te slepen.


Jij bent net als onze andere collega’s een van onze ambassadeurs! Met elkaar zetten we elke week de schouders eronder om ambitieuze doelen te behalen. Ga jij ons als Account Executive helpen om aan de miljoen eindgebruikers te komen?


Over Workspace 365

Een snelgroeiende internationale organisatie, die het verschil maakt door een adaptive workspace. Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. Om als geheel te groeien, bieden we volop gelegenheid voor persoonlijke groei en training. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. In jouw rol als Account Executive krijg je alle vrijheid die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. En we zijn ambitieus, toegewijd, maar maken altijd ruimte voor quality time met collega's en om onze prestaties te vieren.

Requirements

Wat we van jou verwachten

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een sales rol (new business);
 • Uitstekende Engels en Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met werken in een dynamische (SaaS-platform) omgeving is een pré;
 • Je hebt een positieve energie en bent resultaatgericht;
 • Je wil graag 40 uur per week doorbrengen met je geweldige collega’s.

Wat we jou bieden

 • Een ambitieus en informeel team, competitief tijdens het werk én het tafeltennissen;
 • Flexibele werktijden en veel vrijheid, jij bepaalt hoe je je succes behaalt;
 • De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
 • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een mooi salaris van minimaal 3500 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week; 
 • Een goede bonusregeling waar je je salaris nog met 1500 euro kan verhogen;
 • 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s;
 • Legendarische uitjes en festiviteiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kan je cv sturen naar [email protected]