Skip to content

Accountmanager binnendienst

NijkerkSales

Functieomschrijving

Hi there! Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken, kan jij goed luisteren én ben jij nieuwsgierig? Dan kunnen wij spreken van een match met onze Accountmanager rol. Jij gaat als Accountmanager impact maken bij de klant! Hoe? Door te onderzoeken wat de IT-frustratie is van de potentiële klant, inzicht te geven in de toekomst van dé digitale werkplek en daarmee te zorgen voor een match met ons product; Workspace 365. 


Jouw rol

Je bent verantwoordelijk voor zowel relatiebeheer als new business. Je zoekt contact met potentiële klanten, via de mail, telefoon, LinkedIn en andere creatieve manieren. Deze klanten zijn in jouw beheer tot de potentiële klant daadwerkelijk Workspace 365 wil gaan aanschaffen.

Dit bekent dat jij samen met de klant deze route doorloopt:

 • Eerste Touch point via bijvoorbeeld de mail;
 • 1e telefonische afspraak waarin je vooral op zoek gaat naar de IT behoefte / knelpunten van de klant;
 • 2e meeting een video call waarin je een presentatie geeft over dé digitale werkplek en wat Workspace 365 hierin kan betekenen (zonder in te gaan op IT functionaliteiten);
 • 3e meeting een demo waarin je een Workspace 365 omgeving laat zien die past bij wensen en behoefte van de klant.

Binnen Workspace 365 hebben we door onderzoek, trail & error en de nodige trainingen een methode ontwikkeld die werkt! Onze salescylce duurt ongeveer 9-12 maanden en die tijd ben jij dus in lead bij de klant. Jij bent dus de expert op het gebied van dé digitale werkplek, die de klant gaan inspireren en informeren. Als de klant nog niet geïnteresseerd is blijf je met hun in contact. Als de klant van plan is Workspace 365 te kopen geef je deze over aan onze Partner Account Executive. Die de deal gaat sluiten met de klant.


Hoe wordt jij succesvol?!

Om ervoor te zorgen dat jij zo succesvol mogelijk kan worden in je rol als Accountmanager binnendienst zien je eerste maanden er ongeveer zo uit:

 • Je start je carrière bij Workspace met
 • Je eerste 2 weken staan in het teken van inwerken. Een salestraining van onze partner: Match-day. Je wordt meegenomen in de sales technieken die we gebruiken en je mag die gaan toepassen in jouw eigen techniek. Daarnaast leer je uiteraard Workspace 365 en de SaaS omgeving kennen.
 • Na de eerste maand ga je jouw salestechniek en Workspace 365 kennis toepassen. Doel: Binnen 3-6 maanden behalen van je doelen (het scoren van meetings).
 • Tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling! Jouw ontwikkeling staat centraal in zowel de maandelijkse Personal Success Meetings en de wekelijkse trainingen. De PSM's zijn 1 op 1 met je teamlead en de trainingen zijn in teamverband om jouw sales skills en die van het team te optimaliseren.

Workspace 365

Workspace 365 is in de afgelopen jaren ontzettend hard gegroeid en heeft daarbij ook internationale stappen gezet. Met een team van ongeveer 70 collega’s maken wij dagelijks het verschil voor mensen binnen de zorg en commercie door een compleet digitale adaptieve werkplek te leveren. Met onze adaptieve digitale werkplek vereenvoudigen wij het werkproces van onze eindgebruikers en dragen wij bij aan productiviteit en betrokkenheid.  Bij Workspace 365 gaat alles snel, is er veel energie en hebben we een concreet doel: 1 miljoen eindgebruikers in 2023. Een mooie mijlpaal om naartoe te werken dachten wij!

Vereisten

What’s in it for you

 • Lunch wordt op het kantoor verzorgd 🥪 (dus 15 minuten langer slaap want geen lunch voorbereiden ‘s-ochtends 😉);
 • Legendarische uitjes zoals: botter varen, BBQ, VrijMiBo’s en feestjes;
 • Volop ruimte voor ontwikkeling met een budget van 1000 euro voor opleiding en maandelijkse Personal Success Meetings;
 • Vitaliteit 🍎: vers fruit, supergezonde shakes en een bootcamp op kantoor;
 • Pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden en locatie.

Who are you

 • Minimaal één jaar ervaring in een commerciële rol;
 • Passie voor Sales;
 • Affiniteit met IT;
 • 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Mooi salaris tot 3800 bruto per maand;

Als jij denkt dat je vanuit deze rol kan bijdragen aan onze missie, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ook als je voor je gevoel niet helemaal voldoet aan de functie-eisen. We kijken verder dan ervaring of diploma's. Voor ons ben jij belangrijk, we maken het graag persoonlijk en gaan graag met jou in gesprek over je normen, waarden en ambities. Onderzoek wijst uit dat collega's met verschillende culturen, achtergronden, identiteit of ervaringen zorgen voor betere resultaten. Wij zorgen graag voor een inclusieve cultuur en denken dat jij ons kan helpen om dit te creëren.


Dus bij twijfel: DOEN! We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan.


En nu?

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan even contact op met Wousje via de mail [email protected] of stuur een appje naar 06 37439808. Tot snel!


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie