Skip to content

(Afstudeer) Stage Support

NijkerkSuccess

Functieomschrijving

Wessel verteld over zijn afstudeerstage bij Workspace 365: Ik zocht een afstudeerstage, waarbij ik kon meewerken op een servicedesk en dat vond ik bij Workspace 365. Het team had voor mij een duidelijk inwerk programma. Waardoor ik mezelf vlot kon ontwikkelen en het vertrouwen kreeg om zelfstandig de werkzaamheden op te pakken, dat was heel fijn! Ik werk in een ontzettend leuk team, we hebben ook naast werk geregeld contact. Zo spelen wij ook gemiddeld 1x in de week Formule 1 op de PlayStation. Kom jij net als Wessel een (afstudeer) stage doen bij Workspace 365?


Over Workspace 365
Workspace 365 is een snelgroeiende scale-up in Nijkerk & Manchester. We hebben een Adaptive Digital Workplace ontwikkeld en streven naar het vereenvoudigen van de werkplek en het optimaliseren van de samenwerking en verbinding van onze klanten. Die klanten bedienen wij samen met ons partners, zo'n 150 in Nederland. Ons product heeft een hoge kwaliteit, en met trots zeggen wij dan ook dat wij vooraan de ontwikkelingen staan binnen de “werkplek in de cloud ”. Zo hebben wij 99.95% uptime en onze verwerking snelheid is onder de 100 milliseconde per request. Daarnaast hebben wij een kwalitatief goede code. We hebben niks gelogen over onze beste developers, toch?

Maar we willen graag blijven ontwikkelen. We hebben een heldere visie voor de aankomende jaren en weten waar we zowel met ons product, als met de organisatie, heen willen.


Wat ga je doen?

Als Stagiair Cloud support Engineer ga jij je bezig houden met vragen over en incidenten die klanten hebben met de Workspace. Denk hierbij denken aan inlogproblemen, een error in de documenten app of een gebruiker die niet toegevoegd kan worden. Je staat de klant te woord en probeert zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Kan jij het niet direct oplossen dan zet je het vraagstuk door naar je collega’s op de backoffice. Naast het oplossen van het incident help je de klant ook verder door deze te wijzen op nieuwe features en functionaliteiten.

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de incidenten en rapporteert deze om ze in de toekomst te voorkomen. Om de service vanuit Workspace 365 te verbeteren haal je feedback op bij de klanten en deel je deze met het team. Zo draag jij bij aan een nog betere service voor de klant!


Hoe ziet je dag eruit?

🕣 Standup: je bespreekt hierin samen met je team wat jullie die dag gaan doen.

🕘 Support: Je hebt contact met klanten via Whatsapp, telefoon en Omnichannel.

Fun Break: potje tafelvoetbal met je collega’s

🍞 Lunch

🕐 Backoffice: Je gaat aan de slag met issues die niet direct opgelost konden worden en duikt hier samen met een collega van de backoffice dieper op in.

🏓 Fun break: een potje pingpong

👨‍🎓 School: schoolopdrachten/verslag

🕖 Einde werkdag: op vrijdag natuurlijk tijd voor de borrel 🍻

Vereisten

Wat kan jij verwachten?

  • Een stagevergoeding van 500 euro in de maand.
  • Een gezamenlijke lunch op kantoor. Zo kan je ook eenvoudig andere afdelingen leren kennen.
  • De cultuur van Workspace 365 is één van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor dit bedrijf. Er werken veel jonge mensen, er is veel plezier, energie, nuchterheid en eagerness.
  • Werken in internationale werkomgeving met geen strakke hiërarchische lijnen, maar kort en bondige communicatie en direct resultaten boeken.
  • Aandacht voor vitaliteit, met een bootcamp op donderdagmiddag, elke maand een Mental Health item en een kast vol interessante boeken voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Wekelijkse meeting met je stagebegeleider om je ontwikkeling op te volgen.


Klinkt goed? Neem dan contact op met Wousje Jonker. Je kan haar bereiken via [email protected] of telefonisch/app via 0637439808. 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie