Skip to content

Chief Revenue Officer

NijkerkSales

Functieomschrijving

Chief Revenue Officer

Een internationaal team aansturen en jouw eigen koers bepalen, dat kan allemaal bij Workspace 365! Wij zijn een snelgroeiende scale-up én zijn op zoek naar een Chief Revenue Officer. Samen met het ambitieuze sales team weet jij de juiste strategie weg te zetten om onze klanten te overtuigen van de waarde van ons SaaS-product. Breng jij Workspace 365 naar het volgende niveau?


Workspace 365

Wij zijn als Workspace 365 gevestigd in Nijkerk, Manchester en Boston. Vanuit deze kantoren weten wij onze (potentiële) klanten op twee manieren te benaderen, namelijk via directe sales en via onze 170 partners wereldwijd. Wat wij doen? Complexiteit wegnemen binnen de overheid, zorg en educatie met onze SaaS-oplossing waardoor wij bijdragen aan een Happy Worklife van iedere eindgebruiker.

Wij dromen niet alleen groot, wij gedragen ons hier ook naar. Ons gehele Growth team bestaat momenteel uit 25 collega’s, verdeeld over Nederland en Engeland, waarbij dit jaar de stap naar Amerika is gemaakt en jouw team nog internationaler wordt. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. We zijn ambitieus, toegewijd en maken daarbij altijd ruimte om kennis met elkaar te delen door middel van bijvoorbeeld pizza- en deepdive sessies.


Jouw rol

Binnen het Growth team hebben we een aantal belangrijke pijlers voor dit jaar. Dit is voornamelijk gericht op het schaalbaar maken van onze salesprocessen om op deze manier de verdere internationalisering en groei te kunnen bewerkstellen. Met jouw analytische vermogen en ervaring ben je in staat om het salestraject te optimaliseren en conversieratio’s te verhogen. Je ziet knelpunten, durft de vinger op de zere plek te leggen en weet vervolgens ook hoe je dit kunt verbeteren. Je werkt aan het in kaart brengen van de prognose en stelt hier doelen voor op. Jij weet wat je moet doen en wat je daar eventueel ook voor moet laten.


Zoals aangegeven hebben we grote ambities, maar kan alles alleen stap voor stap. De juiste keuze op het juiste moment is daarbij het allerbelangrijkste! Jij durft beslissingen te maken voor de korte en lange termijn. Je bewandelt je eigen pad, durft taken te delegeren en kan voor jezelf eenvoudig prioriteiten stellen. Je neemt het team daarin mee en kan daardoor de organisatie verder laten groeien. Ieder team bevindt zich in een andere fase van zelfstandigheid. Aangezien ons Growth team momenteel verspreid zitten tussen Nijkerk en Manchester is het aan jou je tijd goed te verdelen. Vanaf 2023 komt hier ook een team bij in Boston.


Als Chief Revenue Officer zal je daarnaast ook onderdeel worden van de Super Circle, ook wel het Management Team genoemd. Hierin neem jij een actieve rol om alle afdelingen beter te maken, en samen op een hoger niveau te gaan spelen.

Vereisten

Wie ben jij:

 • Je hebt C-level leidinggevende ervaring binnen een scale-up en weet wat het betekent voor een bedrijf als het blijft opschalen;
 • Je bent in staat om jouw commerciële visie en aanpak m.b.t. value-based selling over te brengen aan het team en daarmee de organisatie verder te laten groeien;
 • Je durft eigen paden te bewandelen en kan (op afstand) sturing geven aan een ambitieus team;
 • Je hebt ervaring met Saas en/of Enterprise Sales;

Wat bieden we jou:

 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere (internationale) groei van Workspace 365;
 • Pensioensregeling;
 • Veel verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen;
 • Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse zomer BBQ, de wintersport of Mud Masters Obstacle run;
 • Een salaris dat past bij jouw evaring;
 • Alle faciliteiten om je werk goed uit te voeren zoals een auto, laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.

Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je terecht bij Joëlle van Erp. Zij is te bereiken via [email protected] of op +31886067957

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie