Cloud support engineer

Job description

Vergeet de traditionele helpdesk. Als Cloud support medewerker bij Workspace 365 begeef jij je volop in de nieuwe wereld. Niet meer on premise, maar in de  cloud. Daarin zijn wij vooruitstrevend en innovatief met onze succesvolle adaptieve werkplek. En dat is niet alles: voor jou liggen bij Workspace 365 diverse leer- en doorgroeimogelijkheden voor het grijpen. Pak je kans! Wil jij snel de weg omhoog bewandelen? En ben je leergierig om dat mogelijk te maken? Kom maar op! Bij Workspace 365 ligt een groeipad voor jou klaar. Jouw start? De rol van Skilled Servicedesk medewerker. Jouw bestemming? Mooie functies die een uitdagend vervolg zijn en bij jou passen. 

Wat denk je van Technical Success Specialist, Customer Success of Product Manager? Stuk voor stuk rollen waarin jij je intensief bezighoudt met inrichten en onboarden van projecten voor en bij klanten. Binnen 1 van 2 jaar kan het al zover zijn wat ons betreft. Jij bent voor een groot deel verantwoordelijk voor je eigen succes.  

Elke dag leren, elke dag ontwikkelen. Dat is het credo bij Workspace 365. Wij voegen de daad bij het woord door jou tools aan te reiken om jouw vervolgstap mogelijk te maken. Jij krijgt direct de kans om de certificaten Azure Fundamentals (AZ-900) en Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) te behalen; skills die je vervolgens meteen in de praktijk brengt. Natuurlijk stimuleren en faciliteren wij jouw verdere ontwikkeling. Bij Workspace 365 groeien we samen en helpen we elkaar verder.  

Het mooie van ons werk is dat wij werkelijk een positieve impact hebben op de individuele levens van werkplekgebruikers. En dan vervul jij als Support Engineer een rol. Je hebt volop contact met ruim 120 MSP-partners, die op hun beurt weer in actie komen voor de eindgebruikers. Op een hoog kennisniveau help jij onze IT-partners vooral in de cloud verder als zij zich melden met een complex technisch vraagstuk.  

Doordat je aan de frontline zit en alle technische vragen binnenkrijgt, kun je helpen om problemen structureel op te lossen. Bij ons gaat support niet over vergeten wachtwoorden, maar over complexe uitdagingen die je oplost. Ook denk je mee over productverbeteringen, specifieke integraties en de adoptie daarvan. Een ding is zeker: geen dag is hetzelfde, wij blijven onszelf continu verbeteren en jij ontwikkelt je met ons mee!  
  Over Workspace 365
  Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, maar als we die behalen we dat met elkaar. Wijd om te vieren. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en zeker niet onbelangrijk: doorgroeimogelijkheden zijn er volop!


  Requirements

  Waarom jij goed in ons team zou passen

  • Je beschikt over MBO + / HBO werk- / denkniveau;
  • Ervaring met support is vereist (Office 365, Azure AD, RDP en / of systeembeheer is een pré);
  • Kennis van de nieuwste techniek is mooi meegenomen, maar die kunnen wij je ook bijbrengen. Al doende ga je heel veel leren, want elk binnenkomend vraagstuk is anders;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must, omdat je partners over de hele wereld wist;
  • Je hebt een onderzoekende aard, een sterk analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset;
  • Je bent van nature geduldig, flexibel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

  Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

  • Je krijgt een goed startsalaris wat gebaseerd wordt op jouw leeftijd, kennis en ervaring;
  • Veel doorgroeimogelijkheden;
  • 25 vakantiedagen (mits je terugkomt met mooie verhalen);
  • Flexibele werktijden;
  • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes darten, tafeltennis en vrijdagmiddagborrels; 
  • Een enthousiast team met intelligente en gedreven collega's;
  • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt; 
  • Hechte samenwerking en dagelijks overleg; 
  • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.


   Spreekt Workspace 365 jou aan?

   Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

   Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en onze overige vacatures op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: [email protected] , of neem contact op met Jamy.

   Jamy Pot
   Talent Spotter
   +31616213183
   [email protected]