Content Marketeer

Job description

Als Content marketeer ben jij verantwoordelijk voor het genereren van content zodat de zichtbaarheid van Workspace 365 vergroot wordt. Jouw doel is om samen met het sales team ervoor te zorgen dat er nieuwe contracten worden afgesloten. Je komt te werken in een team van vier ervaren marketing collega’s en samen hebben jullie het doel om Workspace365 te laten groeien. Het is een nieuwe functie binnen onze organisatie, dus ben jij er klaar voor om Workspace 365 vanuit deze rol nationaal en internationaal naar een hoger niveau te tillen?
Vanuit Workspace 365 zijn wij actief in de verticals onderwijs, gezondheidszorg en semi overheid. Je bent verantwoordelijk voor marktonderzoek in deze branches. Aan jou de taak om te achterhalen wat relevante onderwerpen zijn die spelen binnen organisaties gericht op de “digitale transformatie”. Dit doe je door aan te sluiten bij klantgesprekken met sales, maar we zijn ook benieuwd naar jouw ideeën om informatie te vergaren. Indien je hebt ontdekt dat er nog geen bestaande content beschikbaar is die aansluit op de wensen vanuit de markt, ben jij in staat dit te maken. Met al deze informatie ga jij projecten inrichten en aansturen zoals o.a. campagnes en acties gericht op specifieke doelgroepen. Op deze manier ondersteun jij het Sales team met content zodat zij potentiële klanten door middel van een geautomatiseerd proces kunnen blijven aanspreken. Jij bent dus verantwoordelijk voor het managen en organiseren van alle werkzaamheden tussen sales en marketing. 


Wij zijn op zoek naar een collega die het fijn vindt om zelfstandig te werken. Je vindt het leuk om content te maken maar jou mede marketeers helpen je hier ook graag mee. Je bent instaat om andere mee te nemen in jouw bevindingen en hun ervan te overtuigen de juiste content in te zetten. Dat is iets wat goed bij je past. Je houdt ervan om creatief te denken en een op die manier een bijdrage te leveren aan het automatiseren van processen.


Requirements

Onze nieuwe collega heeft:

- Ervaring in een marketing rol waardoor je bekend bent met het schrijven van teksten, analyseren van data en het coördineren van campagnes;. 

- Beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift, onze internationale ambitie zal ook zeker onderdeel zijn van jouw functie;
- Een groei mindset; je zoekt naar verbetering om het beste resultaat te halen;
- Het lijkt je leuk om in de IT te werken;
- Ambitie, creatieve ideeën en houdt van ondernemende collega’s.Werken in ons marketing team betekent

- Innovatieve tools en technieken om het beste resultaat te krijgen;
- Volledige vrijheid om je eigen plan te maken en de uren te kiezen die daar bij horen;
- Een ambitieus en professioneel team waar legendarische uitjes bij horen (ook online);
 - Ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen: zo lees je bij alle boeken (onbeperkt!!); 
- Wij bieden je flexibele werktijden en 25 vakantiedagen.


Zie jij jezelf al als onze nieuwe collega?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en onze overige vacatures op onze website: https://jobs.workspace365.net en voor vragen kun je altijd mailen naar work@workspace365.net Of neem contact op met Jamy Pot op telefoonnummer: +316 162 131 83.Jamy Pot
Talent Spotter +316 162 131 83
work@workspace365.net