Skip to content

Content Specialist

NijkerkMarketing

Job description

Content Specialist

Rennen, vliegen, springen. Oftewel: Nederland, Engeland en Amerika (on)veilig maken met jouw toffe content! 🚀


“En nu gaan we het dan écht anders doen.” Klinkt die zin jou ook als muziek in de oren? Tof! Dat is precies wat wij zoeken, én wie wij zijn. Momenteel zitten wij in een scale-up fase met een sterk internationale focus. Wij hebben namelijk al meer dan 170 partners wereldwijd! 🌎

Met jou als ervaren content specialist, creatief brein en liefde voor structuur krijg jij de verantwoordelijkheid om de naamsbekendheid van Workspace 365 (inter)nationaal te vergroten.


Binnen deze functie zal jij verantwoordelijk zijn voor het opzetten en bijwerken van de contentkalender, images maken, editen van video’s, schrijven van mailings en advertenties en andere content. Naast deze skills, zal je ook samenwerken met onze Campaign Manager voor het maken van zowel online als offline content, en komt er ook een deel marktonderzoek naar kijken. Al deze verantwoordelijkheden hebben hetzelfde doel namelijk: het bereiken van de juiste doelgroep met inzet van zoekmachines. SEO ervaring is daarom ook een vereiste. Klinkt erg divers toch? Kortom, je rol is nooit saai. Meer ideeën? Altijd welkom! Een proactieve houding is in deze functie juist van belang: De juiste collega’s aanhaken, sparren over nieuwe ideeën, of gewoon een potje tafeltennis samen.
Workspace 365

Wij houden van impact maken. Niet alleen op de werkvloer, maar ook met ons product! Met onze online werkplek vereenvoudigen wij het werkproces van onze eindgebruikers. Een uur per dag minder IT- frustraties: dat is hoe wij bijdragen aan een Happy Worklife. Ons marketing team houdt zich daarom ook druk bezig met hoe wij onze verschillende doelgroepen binnen de overheid, zorg en educatie (B2B) bereiken met onze missie. 

Marketing Team

Leuke functie, leuk bedrijf, maar nu het team nog: Ook leuk, Check✔️! Kundige collega’s waarvan jij veel kan leren, en zij uiteraard ook graag van jou willen leren. Samen de grootste lol hebben op evenementen en bijdragen aan een Happy Worklife voor het team en de andere circles. Ons werk nemen we serieus en we werken hard om ons doel te bereiken, maar we vinden ook dat niet alles maar serieus hoeft te zijn. Elk doel dat wij bereiken, vieren wij (uitgebreid 🎈) met elkaar!


Job requirements


What’s in it for you:

 • Lunch wordt op het kantoor verzorgd 🥪 (dus 15 minuten langer slaap want geen lunch voorbereiden ‘s-ochtends 😉);
 • Legendarische uitjes zoals: botter varen, BBQ, VrijMiBo’s en feestjes;
 • Volop ruimte voor ontwikkeling met een budget voor opleiding en maandelijkse Personal Success Meetings;
 • Salaris tussen de €2700-3900 bruto afhankelijk van je ervaring, skills en leeftijd
 • Vitaliteit 🍎: vers fruit, super gezonde shakes en een bootcamp op kantoor;
 • Flexibele werktijden en locatie.

Who are you:

 • Minimaal twee jaar ervaring met Content Marketing;
 • 32-40 uur per week beschikbaar;
 • SEO Ervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en een Video Editing Tool;
 • Handig om enigszins bekend te zijn met Wordpress en Hubspot, maar dit is geen vereiste 😉 .


En nu?

Solliciteer direct! Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken. 

Is this not your favorite vacancy?

Send us an open application