Skip to content

Contentspecialist

NijkerkMarketing

Job description

Content is de key!
Impact maken, dat is wat we doen bij Workspace 365! Hoe? Zo simpel mogelijk met verschillende applicaties en systemen werken en zo het werkproces te vereenvoudigen. Een uur per dag minder IT frustaties, dát is bijdragen aan een Happy Worklife. Maar hoe bereiken wij onze verschillende doelgroepen binnen de overheid, zorg en educatie (B2B) met onze missie? Daar houdt ons marketing team zich mee bezig: het verhaal van Workspace 365 wereldkundig te maken! Met jou als creatieve content marketeer streef je dit doel na en leg jij de basis voor verdere nationale en internationale groei.Wat betekent dat voor jouw rol?

Momenteel zitten we in een scale-up fase met een sterke internationale focus. Naast ons kantoor in Nijkerk (dichtbij Amersfoort), zijn we ook gevestigd in Manchester en Boston. Wereldwijd hebben we al meer dan 170 partners die onze software aanbieden. Dit jaar willen we grote stappen maken in Engeland en de Verenigde Staten en natuurlijk nog steeds in Nederland. Als content marketeer speel je een belangrijke rol in het waarmaken van deze ambitie. Jouw doel is om met jouw schrijfskills nog meer naamsbekendheid te genereren. 

Je bent verantwoordelijk voor de planning en het maken van content voor onze Workspace 365 socials. Zoals het maken van images, het editen van video’s en andere content. Wij hebben jouw creativiteit nodig! Ook ondersteun je de Campaign Manager met het maken van content voor online en offline campagnes. Een stuk marktonderzoek komt er ook bij kijken. Je gaat je volop ontwikkelen in deze rol! Voor jou is het switchen tussen verschillende taken geen probleem. Je weet je werk goed te organiseren. Uiteindelijk wil je met jouw content de juiste doelgroep bereiken waardoor je zoekmachines in moet zetten. Ervaring met SEO is daarom een vereiste.Het team

Het Marketing team bestaat uit kundige collega’s waarbij je gaat leren en uiteraard gaan ze ook weer van jou leren. Samen hebben jullie de grootste lol op evenementen en dragen jullie bij aan een Happy Worklife voor het team en de andere circles. Ons werk nemen we serieus en we werken dan ook hard om onze doelen te bereiken, maar we vinden ook dat niet altijd alles zo serieus hoeft te zijn. Elk bereikt doel of bereikte mijlpaal iets is om (uitgebreid 🎈) te vieren.

Job requirements

Wie we hopen dat jij bent

Je bent iemand die content marketing leuk vindt – top! Wij zoeken namelijk iemand die zichzelf graag ontwikkelt tot marketing expert. Samen willen we internationaal verder groeien. Om dit te bereiken help jij ons door artikelen te schrijven, content online te plaatsen en door manieren te testen om content te verspreiden. En verder:

 • Je kunt artikelen schrijven en vertalen naar het Engels (en andersom);
 • During our breaks we speak English, as we have an international team;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met Content marketing; 
 • Je vindt het leuk om content te maken voor onze Social Media en mee te helpen met het maken van campagnes;
 • Je kunt snel leren en stelt veel vragen (je hebt een hoog ‘snap’ gehalte);
 • Je wilt graag 32-40 uur per week werken;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.


Happy
work-life

Als dit aansluit, zorgen wij graag voor jouw happy work-life bij ons.

Logischerwijs krijg je een passend salaris, 25 vakantiedagen en een pensioensregeling. Maar interessanter om te delen is wellicht dat:

 • Je nooit meer hoeft na te denken over je lunch, dat wordt voor je geregeld op kantoor;
 • Vitaliteit een belangrijk aspect is: stoelmassages, vers fruit en sporten op kantoor;
 • Elke maand heb je een Personal Success Meeting om jouw ontwikkeling met je manager te bespreken om nog meer te groeien als persoon en marketeer;
 • Een salaris tussen de €2700 - €3900 bruto afhankelijk van je ervaring, skills en leeftijd.
 • We organiseren leuke BBQ’s & feesten;
 • Ons kantoor is net verbouwd en we hebben alle ruimte voor ontspanning in onze playspace;
 • Je bent verantwoordelijk voor jouw resultaat, werktijden en locatie bepaal je zelf.

Dus: word jij enthousiast van taal en schrijven binnen een snelgroeiende internationale scale-up waar "een happy work-life" centraal staat? Dan kunnen wij wel eens een goede match zijn.En nu?

Solliciteer direct! Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken. 

Is this not your favorite vacancy?

Send us an open application