Corporate Recruiter

Job description

Wij hebben ambitie, veel ambitie! Aankomend jaar willen we groeien met meer dan 100 collega’s! Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar ook in Manchester en volgend jaar Amerika. Je begrijpt het: we hebben een missie.


Jouw functie

Als Corporate Recruiter kom je werken in Team Talent, bestaande uit vier collega’s. Jouw missie is het groter maken van Workspace 365 door de beste talenten te vinden. Binnen onze organisatie word je dan ook wel gezien als de talent spotter. Ik denk dat je wel begrijpt hoe die titel tot stand is gekomen. Je hebt de volledige regie over het recruitmentproces, bepaalt de arbeidsmarktcommunicatie met bijbehorende kanalen en je neemt een adviserende rol aan richting de organisatie. Je inventariseert de functie bij de betreffende manager, gaat actief op zoek naar talent en voert de eerste gesprekken. Je begeleidt de toekomstige collega door onze challenge heen, maar maak je geen zorgen, dit is geen bootcamp! Je uiteindelijke doel, het vervullen van de vacature met de juiste nieuwe collega. Alleen maar ingewikkelde IT wervingen? Nee, integendeel: een mooie mix van sales, marketing en IT!

 

Jij vindt de afwisseling in je werk door verschillende functies op te pakken die niet alleen gericht zijn op de IT. Ook het sterker maken van Team Talent is onderdeel van je baan, denk aan het inwerken en coachen van junior collega's. In deze scale-up fase kunnen er nog veel dingen worden ontwikkeld. We hebben een aantal lopende projecten zoals het optimaliseren van employer branding, maar ook vitaliteit en onboarding. Afhankelijk van jouw expertise en talent pak jij één van deze projecten zelfstandig op en implementeer je dit binnen Workspace 365.


Requirements

Waar sta je nu….

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring binnen recruitment (bureau of corporate) waar je in korte tijd veel nieuwe collega’s hebt aangenomen.
  • Je bent zelfstandig; je vindt makkelijk je eigen weg, signaleert snel en bent verantwoordelijk.
  • Je bent oplossingsgericht: je bent in staat om je doelstelling te bereiken. Je verzint creatieve vacatureteksten of bekijkt andere invalshoeken voor een lastig profiel.
  • Je bent pragmatisch en je schakelt snel in veranderende omstandigheden.

Wat krijg je?

  • Een dynamische en snelle werkomgeving, je gaat je niet vervelen!
  • Ruimte om je eigen functie verder in te vullen en jouw bijdrage maakt echt verschil binnen het bedrijf en het Talent Team!
  • Vrijheid in je werk en in je werktijden.
  • Legendarische bedrijfs-/teamuitjes en festiviteiten.
  • Salaris, uiteraard.
  • 25 vakantiedagen.

Sluit deze functie aan op jouw wensen voor een baan? Laat het dan weten door direct te solliciteren op de functie Corporate Recruiter. Indien je graag nog wat meer informatie hebt, laat het weten. Je kan Daphne van Reeuwijk telefonisch bereiken op 030-7116725 of via [email protected]