Skip to content

Customer Success Manager

Nijkerk€ 3.500 - € 6.000 per maandSuccess

Functieomschrijving

Als Customer Success Manager bij Workspace 365 ben je samen met onze IT-partners verantwoordelijk voor het implementeren van onze Saas-oplossing bij onze klanten. Daarnaast zorg je samen met onze partners dat klanten voldoende waarde halen uit Workspace 365 en ben je continu op zoek hoe we deze waarde kunnen verhogen.  Draag jij met jouw creativiteit en analytisch vermogen bij aan onze missie: everything simplified?  


Workspace 365 


Bij Workspace 365 hebben we een missie. We willen eenvoud brengen in de wereld van digitaal werken. We weten dat wanneer alles vereenvoudigd is, mensen gelukkiger en productiever zijn en de samenwerking groeit. Het is makkelijker om te inspireren, te delen en doelen te bereiken. We de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze Adaptive Digital Workplace en hebben een aantal opmerkelijke dingen gedaan - en zijn van plan nog meer te doen - maar we zijn ook maar mensen. In dit team is dat wat we willen. We zijn niet op zoek naar perfectie. We willen mensen die bereid zijn om te leren, zich dat eigen te maken en zich te verbeteren.

Onze core values zijn niet voor niks: You learn, You own, You improve.


Dit zijn wij. Workspace 365 is inclusief, verantwoordelijk, ambitieus, leuk, uitdagend en ondersteunend. Waarden die zowel onze groei als die van jou ondersteunen.Jouw rol 

Als Customer Success Manager ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen set partners en klanten. Jouw doel is om onze klanten de maximale waarde van ons product te laten ervaren. Dit doe je in samenwerking met onze IT-partners.  


Jouw rol bestaat uit een aantal elementen:  

 • Onboarding: samen met de IT-partner rol je onze softwareoplossing uit bij de klant. Je zorgt samen voor de functionele inrichting en implementatie.   
 • Adoptie: jij bekijkt de implementatie niet vanuit technisch oogpunt, maar vanuit de eindgebruiker. Jij durft jezelf continue de vraag te stellen: wat hebben de mensen (nog meer) nodig om het product te gaan gebruiken.  
 • Optimalisatie: is het product eenmaal in gebruik, dan kijk jij waar verbetering mogelijk is. Je analyseert de gebruikersdata en stuurt samen met de partner aan op specifieke campagnes t.b.v. het verhogen van het gebruik.  

Wat ons betreft is dit het “runnen van de business”. Maar daarnaast zien we graag je input op strategisch vlak. Door je bijvoorbeeld bezig te houden met wat voor concepten we kunnen ontwikkelen om onze partners en klanten op een nog betere manier te ondersteunen. En hoe brengen we deze concepten vervolgens tot uitvoering.


Benieuwd hoe dat Jacco, Customer Success Maker bij Workspace 365, zijn rol ervaart? Lees zijn verhaal hier

Vereisten

Who are you

 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Analytisch, ondernemend en creatief;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Als jij denkt dat je vanuit deze rol kan bijdragen aan onze missie, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ook als je voor je gevoel niet helemaal voldoet aan de functie-eisen. We kijken verder dan ervaring of diplomas. Voor ons ben jij belangrijk, we maken het graag persoonlijk en gaan graag met jou in gesprek over je normen, waarden en ambities. Onderzoek wijst uit dat collega's met verschillende culturen, achtergronden, identiteit of ervaringen zorgen voor betere resultaten. Wij zorgen graag voor een inclusieve cultuur en denken dat jij ons kan helpen om dit te creëren.

Dus bij twijfel: DOEN! We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan.


What’s in it for you

 • Een salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring. De range ligt tussen de 3500 en 6000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere (internationale) groei van Workspace 365;
 • Opleidingsbudget van 1000 euro per jaar;
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid;
 • Een ambitieus, internationaal en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse zomer BBQ, Bottervaren, wintersport, Mud Masters of een Obstacle run;
 • Pensioenregeling;
 • Alle faciliteiten om je werk goed uit te voeren zoals een auto en laptop;
 • 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s;
 • Elke dag vers fruit en een heerlijke lunch op kantoor;
 • Een vitaliteitsprogramma met o.a. extra vrije dagen en een bootcamp;
 • Elke vrijdagmiddag een borrel met snacks vanaf 16:00 uur.

Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je terecht bij Ingrid van den Rijen. Zij is te bereiken via [email protected] of 0638063839.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie