Skip to content

Customer Success Manager

NijkerkSuccess

Functieomschrijving

Bij Workspace 365 zijn we ambitieus. We stellen doelen, vieren graag successen en gaan voor het beste resultaat. Dat heeft tot op heden al geleid tot mooie successen. Als Customer Success Manager kan jij bijdragen aan het vergroten van de vrijheid, flexibiliteit en controle van medewerkers. Benieuwd welke verantwoordelijkheden daar bij komen? Lees dan verder!


Workspace 365

Workspace 365 is het afgelopen jaar ontzettend hard gegroeid en heeft daarbij ook internationale stappen gezet. Met een team van ongeveer 70 collega’s maken wij dagelijks het verschil voor mensen binnen de zorg en commercie door een compleet digitale adaptieve werkplek te leveren. Met onze adaptieve digitale werkplek vereenvoudigen wij het werkproces van onze eindgebruikers en dragen wij bij aan productiviteit en betrokkenheid. . Bij Workspace 365 gaat alles snel, is er veel energie en hebben we een concreet doel: 1 miljoen eindgebruikers in 2023. Een mooie mijlpaal om naartoe te werken dachten wij!


Jouw rol

Binnen het Customer Success Team ben jij verantwoordelijk voor jouw set partners en klanten. Het begint allemaal met het succesvol onboarden en uitrollen van onze softwareoplossing. Jij integreert nieuwe Micro Apps binnen onze innovatieve IT-oplossing, houdt klanten en partners op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en daarnaast verricht je upsell-acties om klanten naar de hoogste licentievorm van onze software te krijgen. Op naar optimaal Workspace 365-gebruik!


Servicegericht en commercieel dat is wie jij bent! Customer Value creëren samen met het hogere doel: het primaire werkproces van de klant naar een hoger niveau tillen. Je vindt het leuk om met veel verschillende mensen in diverse functies te werken. Je bent in staat om de business van de klant te begrijpen, de meerwaarde van onze oplossing te zien én onze gebruikers en partners daarvan te overtuigen. Met jouw analytisch denkvermogen haal jij informatie uit de gegeven data over het gebruiksgedrag en signaleer jij zo de behoefte van de gebruiker waar vanuit adoptie perspectief, nog meer aandacht aan besteed moet worden om het gebruikersgemak te verhogen. Binnen jouw rol is er ook altijd de mogelijkheid om andere projecten op te pakken om aan te werken, het is bij ons nooit saai!


De technische ingrepen laat je over aan je technische collega’s, maar begrip van die techniek is wel fijn. Ook verwachten wij dat je de Engelse taal beheerst, want Workspace 365 groeit hard en breidt internationaal uit.

Vereisten

Binnen Workspace 365 gaat verantwoordelijkheid en vrijheid hand in hand samen. Geen onnodige overlegstructuren of politieke spelletjes, maar autonomie en vertrouwen in elkaar. We willen dat als je terug kijkt op je tiid bij ons, je een glimlach op je gezicht krijgt. Hoe we dat bereiken? Als Workspace 365 doen we een aantal beloften naar onze collega’s in “What’s in it for you”:


What’s in it for you

 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere groei van Workspace 365;
 • Pensioenregeling;
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid;
 • Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse zomer BBQ, Bottervaren, wintersport of Mud Masters Obstacle run;
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring;
 • Alle faciliteiten om je werk goed uit te voeren zoals een auto en laptop;
 • 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s;
 • Elke dag vers fruit en een heerlijke lunch op kantoor;
 • Elke vrijdag middag een borrel met snacks vanaf 16:00 uur.


Who are you

 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Commercieel en servicegericht;
 • Kennis van data, analytisch vermogen om gedrag te analyseren;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;


Als jij denkt dat je vanuit deze rol kan bijdragen aan onze missie, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ook als je voor je gevoel niet helemaal voldoet aan de functie-eisen. We kijken verder dan ervaring of diploma's. Voor ons ben jij belangrijk, we maken het graag persoonlijk en gaan graag met jou in gesprek over je normen, waarden en ambities. Onderzoek wijst uit dat collega's met verschillende culturen, achtergronden, identiteit of ervaringen zorgen voor betere resultaten. Wij zorgen graag voor een inclusieve cultuur en denken dat jij ons kan helpen om dit te creëren.


Dus bij twijfel: DOEN! We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan.


Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kan je terecht bij Joëlle van Erp. Zij is te bereiken via [email protected] of op +31886067957


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie