Enterprise Sales Manager

Job description

Ben jij een ervaren salesprofessional die de weg kent in de wereld van multinationals? En beschik je over een lange adem om je doel te bereiken? Dan is de gloednieuwe rol van Enterprise Sales Manager bij Workspace 365 dé job voor jou.


Workspace 365 groeit hard. Nationaal en internationaal. Wereldwijd ervaren al 225.000 eindgebruikers in 16 landen het werkgemak van ons succesvolle softwareproduct: één digitale werkplek met daarin alle relevante informatie als hét startpunt. En dat gebruikersaantal neemt met de dag toe.


Onze ambities zijn groot. We zien steeds vaker grote multinationals voorbij komen die veel interesse tonen in onze oplossing. Dit beweegt ons om proactief deze markt te betreden om ook die organisaties te kunnen helpen. Een groot aantal gebruikers vraagt namelijk om flexibele werkplekken waarbinnen veel diversiteit mogelijk is, zodat elke medewerker overal ter wereld en op verschillende devices beschikt over een personal workspace experience. Wij kunnen dat faciliteren - goed en snel.Aan jou de uitdaging om ons te helpen die ambitieuze stap te zetten. Je bent een sterke netwerker die weet hoe de hazen lopen in de wereld van multinationals. Voor langdurige aanbestedingstrajecten draai jij je hand niet om. Je hebt veel geduld, doorzettingsvermogen en als je je tanden ergens in zet, dan laat je niet meer los. Ook heb je een hoog 'snapgehalte', zoals wij dat bij Workspace 365 noemen. Met andere woorden: je hebt ons softwareproduct rap onder de knie en weet dat vervolgens met overtuiging aan de man te brengen.


Van ons krijg je daarbij alle support die je nodig hebt. Je maakt deel uit van ons dynamische en interdisciplinaire salesteam. Wij kennen geen hiërarchie en versterken elkaar waar nodig. Dat maakt ons een (h)echt team. Aan de andere kant ben je baas over je eigen onderdeel binnen onze organisatie. Als Enterprise Sales Manager heb je een vrije rol. Ben jij gretig om die met verve te vervullen?


Over Workspace 365

Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, maar als we die behalen vieren we dat met elkaar. Dedicate to celebrate.


Requirements

Wat we van jou verwachten 
- Je hebt een positieve energie en bent resultaatgericht; 

- Ervaring in IT of software is een pre; 

- Minimaal 3 jaar werkervaring in de Enterprise sector; 

- Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Inclusief het vermogen om effectief te presenteren aan zowel technische als operationele doelgroepen; 

- Jij begrijpt en communiceert complexe technische mogelijkheden; 

- Je bent gedreven en wilt graag groeien; 

- Volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

-Je krijgt energie van langdurige trajecten managen.Wat we jou bieden 

- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten; 

- Flexibele werktijden en veel vrijheid; 

- De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf; 

- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling; 

- Een mooi salaris en goede bonusregeling; 

- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.


Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Jamy op het telefoonnummer +316 162 131 83.

Jamy Pot
Talent Spotter
+316 162 131 83
work@workspace365.net