Fulltime of parttime Junior Accountmanager in Amersfoort

Job description

Opgeleid worden tot accountmanager terwijl je geld verdient met 700 euro aan bonussen? En dat bij Workspace 365, oftewel: doorgroeien en celebrate! Ga snel aan de slag als fulltime of parttime Junior Accountmanager in Amersfoort!


De rol

Maar laten we beginnen bij het begin. Je start als Junior Accountmanager bij het Growth team. Growth? Jij draagt je steentje bij aan de groei van Workspace 365. Je hoeft niet bang te zijn dat je bij een soort van callcenter terecht komt. Jij hebt contact met hogescholen, zorginstellingen en bijvoorbeeld een gemeente! Dat ziet er als volgt uit:

 1. Wie ga je benaderen? Dat onderzoek je als eerst via LinkedIn.
 2. Dan is het tijd voor actie! Je belt of mailt de juiste persoon. No worries je hebt een script die je daarbij helpt. Je eigen draai eraan geven mag ook natuurlijk ūüėČ
 3. Doel? Een afspraak inplannen voor de ervaren accountmanager! Jij beschrijft goed wat de behoefte is van de persoon die je hebt gesproken, zodat jouw collega het verdere kan oppakken!

Dat betekent dat jouw focus ligt op het eerste contact. Door jouw enthousiasme staat iedereen open voor een afspraak met Workspace 365. Maar wat verkoop je dan eigenlijk? Een op maat gemaakte software. Klinkt misschien ingewikkelder dan het is. Maar gelukkig word je goed begeleidt en krijg je dagelijks feedback over jouw gesprekstechnieken. Verdere voordelen:

 • Celebrate:
  BAM! Daar gaat de sirene weer! Iedere afspraak wordt gevierd
 • Doorgroeien:
  Na anderhalf jaar ben jij volwaardig accountmanager. Nog meer leren? Volg een post HBO opleiding sales!
 • Let‚Äôs talk money:
  Naast je maandloon, kun je bijverdienen door te scoren. Dat kan oplopen tot wel 700 euro aan bonussen per maand!


Over Workspace 365

Workspace 365 biedt digitale werkplekken aan en is een echte scale-up! De organisatie groeit erg snel en is aan het uitbreiden naar het buitenland. Groei jij met onze organisatie mee? De sfeer bij ons op kantoor is informeel. We werken hard, maar we vinden het vieren van resultaten minstens zo belangrijk!

Snel reageren? Klik hier. 


Kan jij niet wachten om bij ons te beginnen? Dan is het bij ons mogelijk om te solliciteren en op dezelfde dag nog te weten of je de job hebt!

Requirements

Wat we jou bieden: 

 • Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;¬†
 • Je werkt tijdens kantooruren, maar mag ook je eigen agenda indelen;¬†¬†
 • Elke maand een evaluatiemoment om te kijken naar jouw ontwikkeling;¬†
 • Een goed salaris van minimaal 2.200 euro bruto per maand met een bonusregeling waarbij je maximaal 700 bruto per maand extra kan verdienen;
 • 25 vakantiedagen;¬†
 • Doorgroeimogelijkheid naar¬†ervaren accountmanager.¬†

Wat we van jou verwachten: 

 • Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel!¬†ūüėȬ†¬†
 • Feedback gekregen? Dat pas jij gelijk in de praktijk toe!¬†
 • Je bent minimaal¬†32 uur beschikbaar, 40 uur kan ook.¬†¬†

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan even contact op met Rens. 

+31 88 606 79 56