Head of (Customer) Success 32 - 40 uur

Job description

Impact maken, dat is wat we doen bij Workspace 365! Wij doen dat op verschillende manieren. Een soepele implementatie, een technisch goede oplossing of een optimale samenwerking met een partner. De Succes Circle, bestaande uit 12 collega’s, is hiervoor verantwoordelijk en hebben als gezamenlijk doel een gelukkige eindgebruiker! Met jou als coachende en enthousiaste leidinggevende aan het roer, streef je dit doel na en leg je de basis voor de verdere groei.


Workspace 365

De ambitie om te groeien, die ligt er namelijk! Als scale-up dromen wij niet alleen groot, we gedragen ons hier ook naar. We streven naar 1 miljoen eindgebruikers in 2022 en hebben onlangs ons kantoor in Manchester geopend. Logischerwijs zal het Succes team daardoor ook gaan groeien, zowel nationaal als internationaal. Samen veroveren we de wereld. We verwachten een verdubbeling in omvang van het Succes team!


Onze focus ligt op de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid. Samen maken we het verschil door middel van de adaptive workspace. Het doel is om het voor organisaties zo eenvoudig mogelijk te maken om met verschillende applicaties en systemen te werken en op die manier bij te dragen aan het optimaliseren van het primaire werkproces van de klant.


Ons werk nemen we serieus en we werken dan ook hard om onze doelen te bereiken, maar we vinden ook dat niet altijd alles zo serieus hoeft te zijn. En dat elk bereikt doel of bereikte mijlpaal iets is om (uitgebreid 🎈) te vieren. We helpen elkaar, maar houden geen handjes vast. Iedereens mening en bijdrage is belangrijk, en samen blijven we elkaar uitdagen en nieuwe dingen proberen.


Om als geheel te groeien, bieden we daarbij volop gelegenheid voor persoonlijke groei en training. Flexibiliteit is niet iets wat we bieden, het is wie we zijn. We zijn ambitieus, maar toegewijd en maken altijd ruimte om met collega's onze prestaties te vieren op ons kantoor in Nijkerk.Jouw rol:

Als Head of Success ben je eindverantwoordelijk voor de Succes Circle. Een team met specialisten op het gebied van Customer, Partner en Technical succes. Je bent de verbindende factor, coacht en begeleidt het team en zorgt ervoor dat zij zich verder ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.


We benoemde al dat het streven naar gelukkige eindgebruikers het doel is van de Succes Circle. Om onze eindgebruiker volledig te ondersteunen, onboarden we onze klanten & partners met trainingen en adoptie-trajecten. Zo optimaliseren wij de ervaringen van de gebruikers en komen eventuele issues en innovaties snel terecht bij ons Succes team. De Succes Circle is dus cruciaal voor de verdere groei van Workspace 365.


Als Head of Success kijk je naar het grote geheel van dit proces. Daarvoor zal jij verdere strategische stappen gaan bepalen en vormgeven. Dit houdt in dat je kijkt naar:

 • Het door ontwikkelen van klantprocessen en het optimaliseren van klantervaringen zal daar een onderdeel van zijn.
 • Het optimaliseren van de interne processen en daarmee de samenwerking met andere circles zoals Product en Growth vergroten.
 • Het activeren van het partnerkanaal op internationaal gebied. Ervoor zorgen dat wij hier meer groei gaan realiseren hoort bij onze ambities.
 • Het signaleren en inspelen op kansen in de markt die ons nóg harder kan laten groeien.


Vanwege jouw ervaring kun jij goed zelfstandig de strategische plannen uitwerken en de collega’s enthousiasmeren over jouw visie. Los van de Succes Circle, ben je ook onderdeel van de Super Circle, het MT van Workspace 365.


Requirements

Wie ben jij:

 • Je hebt een commerciële visie en ervaring op het gebied van klantprocessen en beleving.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als coachende leidinggevende en bent gewend een team aan te sturen van meer dan 10 collega’s.
 • Je bent onderzoekend en analytisch, en maakt op basis hiervan je plannen en beslissingen.
 • Je hebt ervaring binnen een snelgroeiend bedrijf en weet wat het is om op te schalen.
 • Ervaring binnen een SaaS-omgeving is een pré.


Wat bieden wij WEL:

 • Een organisatie in de scale-up fase met veel groeiambities en een energiek team!
 • Ruimte en vrijheid om jouw strategische visie verder te ontwikkelen.
 • De kans om je internationale ambities verder te ontdekken.
 • Een bedrijf met een open cultuur, waarin we samen onze doelen bereiken!
 • Flexibele werktijden en veel vrijheid.

Wat bieden wij NIET:

 • Eindeloze communicatielijnen.
 • Een “strak (mantel) pakken-beleid”.
 • Altijd binnen de lijntjes moeten kleuren.
 • Strakke hiërarchie.


En nu?

Wil jij impact maken als Head of Success? We zien je sollicitatie graag tegemoet! We kijken er naar uit om kennis te maken.