Overslaan naar content

HR Businesspartner

Hybride
 • Nijkerk
€ 5.000 per maandRecruitment

Functieomschrijving

Het Talent team van Workspace 365 is op zoek naar een nieuwe collega! Workspace 365 is een groeiende organisatie. De lijnen zijn nog niet zo strak uitgetekend en je hebt dus de mogelijkheid om de rol zelf invulling te geven. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn twee belangrijke pijlers voor Workspace 365, maar typeren ook jouw rol. Word jij enthousiast van HR en wil je samen met ons zorgen voor een positieve Workspace 365-ervaring voor onze collega's?


Maar eerst, wie zijn we?

Bij Workspace 365 hebben we een missie: we willen eenvoud brengen in de wereld van digitaal werken. We weten dat wanneer alles vereenvoudigd is, mensen gelukkiger en productiever zijn en de samenwerking groeit. Het is makkelijker om te inspireren, te delen en doelen te bereiken. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze Adaptive Digital Workplace en hebben opmerkelijke prestaties geleverd - en zijn van plan nog meer te bereiken - maar we zijn ook maar mensen. In dit team is dat wat we willen. We zijn niet op zoek naar perfectie. We willen mensen die bereid zijn om te leren, zich iets eigen te maken en zichzelf te verbeteren.


Onze core values zijn niet voor niks: You learn, You own, You improve.Dit zijn wij. Workspace 365 is inclusief, verantwoordelijk, ambitieus, leuk, uitdagend en ondersteunend. Waarden die zowel onze groei als die van jou ondersteunen.


Hoe maak jij impact?

Als HR Businesspartner ben je verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken. We zoeken iemand die aansluit bij ontwikkelgesprekken met collega's, een visie heeft op vitaliteit en verzuim en hier acties onderneemt. Je durft kritisch te zijn, uit te dagen, maar hebt altijd oog voor de mens. Jij bent de gatekeeper van onze cultuur en draagt zorg voor de employee engagement.


Daarbij zorgt je voor een optimale employee journey, van pre-onboarding tot aan offboarding, en alles daartussenin! Je adviseert de managers en teamleads op het gebied van contractbeheer, verzuim, performance reviews, talentontwikkeling, beloning etc. Je analyseert cijfers en signaleert knelpunten. Je bent creatief en positief-kritisch in je adviezen en handelt integer door ervoor te zorgen dat iedereen gelijk wordt behandeld. Compliance en administratie is belangrijk omdat alle benodigde documenten aanwezig moeten zijn en omdat je de wet- en regelgeving volgt.


Bij Workspace 365 zijn we ambitieus en is er altijd ruimte voor verbetering! Wat speelt er binnen de organisatie en in de markt, en hoe kun je dat vertalen naar strategische projecten verdeeld over het jaar? Hierbij kun je denken aan het reviewen van ons arbeidsvoorwaardenpakket, het implementeren van groeipaden, het opzetten van een Workspace 365 Academy, maar ook het bevorderen van de inclusiviteit binnen Workspace 365.


Wat breng jij mee?

 • 2+ jaar ervaring als HR-adviseur of HR Business Partner;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels;
 • Je bent proactief, energiek en oplossingsgericht.

Vereisten

Wat bieden we jou?

 • Salaris: de range loopt tot 5000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen, plus een "you-day" per kwartaal als je niet ziek bent geweest.
 • Pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere groei van Workspace 365;
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid;
 • Een ambitieus en informeel team en legendarische uitjes;
 • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag vers fruit en een heerlijke lunch op kantoor;
 • Elke vrijdagmiddag een borrel met snacks vanaf 16:00 uur.

En nu?

Benieuwd naar meer? Neem eens een kijkje op onze careerpage voor verhalen van onze collega's of bekijk ons Instagram account voor een eerste indruk van de sfeer. Verder leg ik je graag telefonisch nog meer uit over de rol en onze organisatie. Dus heb je vragen, neem contact op met Ingrid van den Rijen. Je kunt bellen en appen via 0638063839 of mail naar: [email protected].

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie