Inbound Sales Development Representative

Job description

Ben jij graag de schakel tussen Sales en Marketing? En vind je het leuk om veel klantcontact te hebben? Dan is een grote uitdaging voor jou.Beginnen als Inbound Sales Development Representative en in rap tempo doorgroeien naar bijvoorbeeld Opportunity Maker: dat is het scenario dat wij met jou voor ogen hebben. Natuurlijk reiken wij jou de tools aan, bij Workspace 365 doen we het samen. Maar je hebt de ontwikkelmogelijkheden zelf voor het grijpen. Binnen anderhalf jaar kun je al opgeklommen zijn. Klinkt interessant, toch?


Dachten wij ook. Wat je kunt verwachten van de functie? Als Inbound Sales Development Representative ben jij vooral bezig met het converteren van inkomende leads en tegelijkertijd ben jij het inkomende proces aan het optimaliseren.Geen techneut? Geen probleem. In een mum van tijd heb jij ons softwareproduct, een digitale werkplek die het leven van eind gemakkelijker maakt, goed leren kennen. Zoals ook onze klanten het snel adopteren. Van jou verwachten we dat je een scherp oog hebt voor wat er leeft in de markt, dat je analytisch en gestructureerd bent en over de ambitieuze beschikt om samen met ons gedreven team verder te groeien.


Over Workspace 365

Wij hebben jou natuurlijk meer te bieden dan een mooie job alleen. Je gaat deel uitmaken van een jonge, frisse organisatie die snel groeit. De sfeer is informeel, we zetten graag een stap extra voor elkaar. Hard werken doen we graag, maar we genieten ook van de prestaties die we als team behalen én vieren. Dedicate to celebrate. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zoals we zelf graag zeggen, ‘adaptive’; we doen dingen graag anders (en beter, vooral beter), zolang we het ook simpel houden.


Requirements

Wat we van jou verwachten 
- Een (pro)actieve houding en creatieve inbreng;

- Je hebt een HBO werk- en denkniveau;

- Je kunt ons verhaal goed vertellen, maar ook luisteren naar vragen en wensen;
- Zowel zelfstandig als in een team presteer je goed;
- Je bent gedreven en wilt graag groeien;
- Je wilt graag 32 tot 40 uur per week doorbrengen met je geweldige collega’s.


Wat we jou bieden
- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;
- Collega’s die zichzelf heel grappig vinden;
- Flexibele werktijden en veel vrijheid;
- De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
- Een mooi salaris en goede bonusregeling;
- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.


   Spreekt Workspace 365 jou aan?

   Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

   Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: work@workspace365.net , of neem contact op met Jamy op het telefoonnummer +316 162 131 83.


   Jamy Pot
   Talent Spotter +316162131
   83
   work@workspace365.net