Meewerkstage recruitment

Job description

Kom stage lopen in het Talent team van Workspace 365. Hét team waar onze recruitment- en HR specialisten aan het werk zijn! Bij ons mag je veel leren, jezelf ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak en uiteraard lol trappen. Het moet tenslotte ook een hele mooie en gezellige ervaring worden. Wil jij eens proeven van het vak recruitment binnen een snel groeiende organisatie? Dit is je kans!


Wie worden je collega's?

Je komt te werken in het Talent team, bestaande uit vijf enthousiaste, sportieve en borrellustige collega’s. Als Talent team hebben we de missie om Workspace 365 te laten groeien door de beste talenten te vinden en te binden. Jij mag daar vanaf je eerste dag direct aan gaan bijdragen. Naast het Talent team heb je natuurlijk nog collega’s waarmee je ook gezellig kan lunchen, een potje kan tafeltennisen en inhoudelijk kan overleggen over nieuwe ideeën of ontwikkelingen voor Workspace 365 of jezelf.


Wat ga je doen:

Een stage bij Workspace 365 houdt in dat je zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak jezelf gaat ontwikkelen. Je krijgt verschillende trainingen, waardoor je bijvoorbeeld leert hoe je een vacaturetekst opstelt en hoe je selectiegesprekken voert. Een training is de basis, maar het wordt pas écht interessant op het moment dat je het ook gaat oefenen in de praktijk. En die ruimte en tijd krijg je bij ons. Je zal zelf het gehele recruitmentproces doorlopen en uitvoeren.

Als recruiter heb je veel verschillende taken op je bord liggen. Planning, grenzen aangeven en feedback geven behoort dan ook standaard bij je rol. Uiteraard word je ook hierin gebeleid. We zijn daarbij ook erg nieuwsgierig naar jouw ideeën en input, zo kunnen we van elkaar blijven leren!


Jouw dag kan er alsvolgt uitzien:

8.30 – 9.00 uur: daily met het Talent team;

9.00 – 10.00 uur: vacature inventarisatie bij je collega Marcel, Head of Customer Success;

10.00 – 11.30 uur: training vacature schrijven;

11.30 – 12.00 uur: vacature tekst Customer Success Maker schrijven;

12.00 – 13.00 uur: lunchen met collega’s + rondje wandelen;

13.00 – 14.00 uur: Telefonische interviews meeluisteren;

14.00 – 14.30 uur: Telefonische interviews voeren;

14.30 – 15.30 uur: Meedenken over de challenge voor een kandidaat;

15.30 – 16.30 uur: referentie inwinnen;

16.30 – 17.00 uur: Bootcamp met het team!


Als recruitment stagaire bij Workspace 365 mag je dus nieuwe collega’s voor onze eigen organisatie werven! Dit variëert tussen marketing, sales en IT collega’s. We groeien snel! Dit jaar zullen we nog groeien met ongeveer 50 collega’s. Daarom zijn er ook genoeg leuke projecten waar je aan kan bijdragen om ons interne proces te optimaliseren. Dit ligt bijvoorbeeld op employer branding, onboarding of HR.

Requirements

Waar sta je nu….

  • Je bent vanaf september 2021 of februari 2022 voor minimaal 4 dagen in de week beschikaar voor een periode van 6 maanden;
  • Je bent leergierig ingesteld; vragen stellen zit in je natuur;
  • Je bent toegankelijk; het gesprek met jou aangaan voelt voor andere fijn en eenvoudig;
  • Je bent proactief ingesteld; durft de regie te pakken over je werk en je eigen ontwikkeling.

Wat krijg je?

Elke donderdag krijg je de mogelijkheid voor een lesje cross-fit op kantoor met een trainer en je collega’s. Dat moet ook wel, want we houden graag de balans tussen fit en fun. Op vrijdag schuif je namelijk aan voor de vrijdagmiddagborrel.

En verder:

  • Ruimte voor ontwikkeling, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk;
  • De mogelijkheid om te ontdekken hoe het is om binnen een scale-up te werken;
  • De kans om proeven aan het vak recruitment;
  • Verantwoordelijkheid en regie over je werkzaamheden.

Sluit deze kans aan op jouw wensen voor een toffe stageplek? Laat het dan weten door direct te solliciteren. Indien je graag nog wat meer informatie hebt, laat het weten. Je kan Ingrid van den Rijen telefonisch bereiken op 06 38 03 38 39 of via [email protected].