Skip to content

New business developer

NijkerkSales

Functieomschrijving

Hi there! Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken, kan jij goed luisteren én ben jij nieuwsgierig? Dan kunnen wij spreken van een match met onze New Business Developer rol. Het gaat bij ons niet om de traditionele koude acquisitie waarvan je nekharen overeind komen te staan, maar jij bent verantwoordelijk voor het verder helpen van onze potentiële klanten. Hoe? Door te onderzoeken wat de IT-frustratie is van de potentiële klant en te zorgen voor een match met ons product; Workspace 365.


Workspace 365

Impact maken, dat is waar wij het beste in zijn. Zowel op de werkvloer als met onze SaaS-oplossing. Met onze online werkplek vereenvoudigen wij het werkproces van onze eindgebruikers en dragen wij bij aan een Happy Worklife met het verminderen van IT-frustraties met één uur per dag. De complexiteit wegnemen doen wij vooral in de overheid en zorg in samenwerking met onze 170 partners wereldwijd. Als organisatie hebben we op professioneel vlak grote stappen gemaakt, maar gelukkig zijn we onze flexibiliteit, korte lijnen en pragmatische vermogen niet verloren. Bij ons kan je werken in vrijheid en verantwoordelijkheid.


Jouw rol
In jouw rol ben jij verantwoordelijk voor het maken van afspraken met potentiële klanten. Met jouw enthousiasme weet jij hoe je bij een prospect binnen moet komen. Uiteraard wordt jouw creativiteit en initiatief hierin gewaardeerd! Het doel van de telefonische gesprekken is erachter komen wat de pijnpunten en behoefte is. Waar lopen zij nu tegenaan? En hoe kunnen wij hierin helpen? Nadat we de dit hebben achterhaalt probeer je daarna de vervolgmeeting te organiseren (discovery meeting). Tijdens deze meeting worden er inzichten uit de markt gedeeld en een demo gegeven. Jij zorgt ervoor dat de klant geïnspireerd raakt waarna de deal kan worden doorgezet naar onze Partner Account Executive die hem uiteindelijk samen met onze partner closed. Mocht de lead nog niet geclosed worden dan is het jouw taak om de lead warm te houden. Een stuk relatiebeheer komt er dus ook bij kijken!


Het team
Leuke functie, leuk bedrijf, maar nu het team nog: Ook leuk, Check✔️! Kundige collega’s waarvan jij veel kan leren, en zij uiteraard ook graag van jou willen leren. Ons werk nemen we serieus en we werken hard om ons doel te bereiken, maar we vinden ook dat niet alles maar serieus hoeft te zijn. Elk doel dat wij bereiken, vieren wij (uitgebreid 🎈) met elkaar. Dedicate to celebrate!

Vereisten

What’s in it for you

 • Lunch wordt op het kantoor verzorgd 🥪 (dus 15 minuten langer slaap want geen lunch voorbereiden ‘s-ochtends 😉);
 • Legendarische uitjes zoals: botter varen, BBQ, VrijMiBo’s en feestjes;
 • Volop ruimte voor ontwikkeling met een budget voor opleiding en maandelijkse Personal Success Meetings;
 • Vitaliteit 🍎: vers fruit, supergezonde shakes en een bootcamp op kantoor;
 • Flexibele werktijden en locatie.

Who are you

 • Minimaal twee jaar ervaring in een commerciële rol;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Passie voor Sales;
 • Affiniteit met IT;
 • 32-40 uur per week beschikbaar (24 uur is ook bespreekbaar);
 • Mooi salaris tot € 2600,- bruto per maand;
 • Ervaring met gesprekstechnieken (je kan je makkelijk aanpassen in een gesprek en gebruikt een goede vraagstelling).

En nu?

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan even contact op met Jamy via de mail [email protected] of telefonisch op +31 88 606 7953. Tot snel!

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie