Partner Account Executive

Job description

Commerciële voelsprieten en mensen enthousiast maken: dat is jou op het lijf geschreven! Maar niet alleen contact met mensen kant vind jij interessant. Jij bent er 100% van overtuigd dat Cloud oplossingen dé toekomst zijn. Bingo: ga aan de slag als Partner Account Executive bij Workspace 365!


Bij Workspace 365 krijg jij de kans je passie verder te ontwikkelen en er je baan van te maken. Je staat elke dag in contact met onze directe partners, verkoopt een innovatieve werkplek oplossing en bent dus heel commercieel ingesteld. Jouw passie voor de Cloud en voor sales wordt mooi gecombineerd in één rol!


Maar wat ga je precies doen?

Voor ons Partner succes team zijn wij op zoek naar een Partner Account Executive. In deze rol heb jij – verrassing – contact met onze partners. Deze partners zijn verantwoordelijk voor het verkopen van onze SaaS oplossing aan de organisaties die Workspace 365 gaan gebruiken. In dit proces zit de partner dus eigenlijk tussen ons en de klant.  Het behoort tot jouw taak de partner zo betrokken mogelijk bij Workspace 365 te krijgen en houden zodat ze ons met zoveel mogelijk klanten in contact brengen. 


Aan jouw de taak als Partner Account Executive om de partners proactief ondersteunen. Doel: het laten stijgen van het aantal eindgebruikers. Jij gaat je bezig houden met het activeren, upsellen en behouden van gebruikers van Nederlandse Workspace 365 partners. Dit doe je door partners proactief te begeleiden met sales trajecten op werkplekgebied. De partner stuurt jou naar de klanten waar je nog meer of duurdere licenties kan verkopen. Je komt met oplossingen, nieuwe mogelijkheden en kansen bij de eindklant!


Ready, set, GO! De eerste 3 maanden word je klaargestoomd voor deze rol door je collega Tjibbe. Daarna ga je al aan de slag met je allereerste partners die tussen de 250-500 users hebben. Zodra je dit onder de knie hebt, krijg je de klanten met meer dan 500 users onder je hoede en ben je dus zelfstandig aan het werk als Partner Account Executive. Oftewel: GO!


Naast het ondersteunen van de partners in het salesproces, houd jij je ook bezig met het delen van kennis. Nieuwe collega’s gestart? Door jouw kennissessie zijn zij up-to-date over onze SaaS oplossing. Maar ook bij de partners geef jij trainingen en webinars! Het strategische vlak komt ook naar voren in jouw rol. Naamsbekendheid vergroten en zicht op het gebied van klantwensen? Dat komt naar voren in de door jouw georganiseerde strategische sessies. Dit alles terwijl je nauw samenwerkt met je mede Partner Account Executives. Je functie bestaat uit een heel aantal verschillende facetten wat deze rol heel dynamisch maakt en jij je maximaal kan ontwikkelen!


Maar wie kan het je beter vertellen dan een échte Partner Account Executive? Tjibbe vindt dit het leukst aan zijn werk:

"Je spreekt elke dag mensen op ‘common ground’. Iedereen die ik spreek, vindt het leuk om bezig te zijn met sales of IT. Zo heb je met iedereen die je spreekt raakvlakken wat het heel leuk maakt om in gesprek te zijn." (Je ziet in Tjibbe in het bovenstaande filmpje)Over Workspace 365:

Klaar om de wereld te veroveren? Workspace 365 groeit ontzettend hard en maakt het verschil door een complete digitale werkplek te leveren. De groei is niet alleen in het aantal eindgebruikers, maar ook in het aantal collega's en vooral jouw persoonlijke groei. Er is volop ruimte om te leren van je directe collega's maar ook voor cursussen. Dedicate to celebrate staat bij ons hoog in het vaandel. Van sales successen tot aan het bouwen van de lekkerste tosti, het kan allemaal! 

Requirements

Wat verwachten we van jou:

 • Je bent klaar om vol energie aan je carrière te beginnen of klaar voor de volgende stap in je carrière;
 • Je hebt minimaal een hbo diploma;
 • Je bent klaar om in deze sneltrein te stappen;
 • Je bent betrokken, staat open voor feedback en stelt kritische vragen aan de partners;
 • Je bent flexibel, resultaatgericht en bezit goede communicatieve vaardigheden.Wat bieden we jou:

 • Flexibele werktijden en veel vrijheid, jij bepaalt hoe je je succes behaalt;
 • Een ambitieus en informeel team, competitief tijdens het werk én het tafeltennissen;
 • De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
 • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s;
 • Legendarische uitjes en festiviteiten.


Spreekt Workspace 365 jou aan?
Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: [email protected] , of neem contact op met Wousje via +31 637439808Wousje Jonker
Opportunity Spotter
+31637439808
[email protected]