Partner Succes Manager / Accountmanager IT

Job description

Partner Succes Managers opgelet! Samen met onze internationale partners zetten wij in volle vaart koers naar succes. Ben jij hun Workspace 365-gids?


Laat de traditionele rol van Accountmanager maar varen. Niks heeft die kopjes koffie om relaties te onderhouden, maar een Partner Succes Manager van Workspace 365 heeft onze veel meer te bieden - omdat nieuwe partners de waarde ervaren die wij ze beloven.


Jij neemt onze nieuwe partners - veelal managed service providers - bij de hand en zorgt ervoor dat zij binnen een jaar volledig up and running zijn met Workspace 365: een digitale werkplek die het beste leven van eindgebruikers gemakkelijker maakt. Je ondersteunt ze waar nodig en bent een strategische sparringpartner. Je legt de groeidoelstellingen van de partners vast en blijft die monitoren.


Tegelijkertijd vraag jij van onze partners volledig commitment. Je daagt ze uit om binnen een jaar succesvol te zijn. Met jouw commerciële talent krijg je onze partners in beweging. Je wijst ze op upsell mogelijkheden van nieuwe functionaliteiten die continu beschikbaar zijn binnen onze oplossing. Op basis van de groeidoelstellingen van deze organisaties ga jij je best doen om hen boven zichzelf te laten uitstijgen, maar zij zitten zelf aan het stuur.


Workspace 365 groeit hard. Wereldwijd werken al 225.000 eindgebruikers verspreid over 16 landen met onze oplossing. Op onze verdere reis naar succes is optimale samenwerking met onze partners essentieel. Het ultieme doel? Dat partners met ons meedenken hoe onze oplossing nog beter kan. Wat helpt hún klanten? Welke integraties zijn daarvoor nodig? Hoe kunnen we samen verder groeien? Daar ga jij als Partner Success Manager vol voor!


Je bent communicatief sterk. Specialistische kennis van SaaS is handig maar geen absolute noodzaak, want die kunnen wij je ook bijbrengen. Wel heb je een hoog 'snapgehalte', zoals wij dat bij Workspace 365 noemen.Over Workspace 365

Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. Ook voor jou zijn er daardoor volop doorgroeimogelijkheden. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, maar als we die behalen vieren we dat met elkaar. Dedicate to celebrate.

Requirements

Wat we van jou verwachten
- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 2 jaar aan ervaring in een (soortgelijke) functie; 

- Ervaring met werken met IT partners.
- Je hebt een positieve energie en bent resultaatgericht;

- Uitstekende Engels en Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Inclusief het vermogen om effectief te presenteren aan zowel technische als operationele doelgroepen;
- Jij begrijpt en communiceert complexe technische mogelijkheden;
- Je bent gedreven en wilt graag groeien;

- Je houdt ervan om problemen uit te zoeken en ze te verhelpen.Wat we jou bieden
- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;
- Flexibele werktijden en veel vrijheid;
- De kans om een ​​grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
- Een mooi salaris en goede bonusregeling;
- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto's.


Spreekt Workspace 365 jou aan?
Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: work@workspace365.net , of neem contact op met Sabine op het telefoonnummer +316451212 70.


Sabine Krijkamp
Talent Spotter
+31 6 4512 1270
work@workspace365.net