Skip to content

Sales Development Representative

NijkerkSales

Functieomschrijving

Hi there! Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken, kan jij goed luisteren én ben jij nieuwsgierig? Dan kunnen wij spreken van een match met onze Sales Development Representative rol. Het gaat bij ons niet om de traditionele koude acquisitie waarvan je nekharen overeind komen te staan, maar jij bent verantwoordelijk voor het verder helpen van onze potentiële klanten. Hoe? Door te onderzoeken wat de IT-frustratie is van de potentiële klant en te zorgen voor een match met ons product; Workspace 365.


Jouw rol

Jij bent verantwoordelijk voor het contact zoeken met potentiële klanten, dit doe je via de mail, telefoon, LinkedIn en andere creatieve manieren. Als je in contact bent met de klant is het jouw doel om te achterhalen wat de IT behoefte van de klant zijn. Uiteindelijk is het uiteraard de bedoeling dat je een vervolgmeeting inplant met de klant. Tijdens deze meeting neem jij de rol van expert op het gebied van de digitale werkplek op je. Je neemt de klant mee in de nieuwste ontwikkelingen en geeft een demo van Workspace 365. Jij zorgt ervoor dat de klant geïnspireerd raakt waarna de deal kan worden doorgezet naar onze Partner Account Executive die hem uiteindelijk samen met onze partner closed. Mocht de lead nog niet geclosed worden dan is het jouw taak om de lead warm te houden. Ook relatiebeheer valt dus ook in jouw takenpakket!


Hoe wordt jij succesvol?!

Om ervoor te zorgen dat jij zo succesvol mogelijk kan worden in je rol als Sales Development Representative hebben wij een leertraject opgezet die jou gaat helpen succes vol te worden.

 • Je start je carrière bij Workspace met een training van onze partner: Match-day. Je wordt meegenomen in de sales technieken die we gebruiken en je mag die gaan toepassen in jouw eigen techniek.
 • Je eerste 2 maanden staan in het teken van inwerken. Je gaat Workspace 365 leren kennen, je leert SaaS kennen en de salestechnieken.
 • Na de eerste 2 maanden ga je jouw salestechniek en Workspace 365 kennis toepassen. Doel: Binnen 6 maanden behalen van je doelen (het scoren van meetings).
 • Tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling! Jouw ontwikkeling staat centraal in zowel de maandelijkse Personal Success Meetings en de wekelijkse call trainingen. De PSM's zijn 1 op 1 met je teamlead en de call trainingen zijn in teamverband om je sales skills te optimaliseren.


Workspace 365

Workspace 365 is het afgelopen jaar ontzettend hard gegroeid en heeft daarbij ook internationale stappen gezet. Met een team van ongeveer 70 collega’s maken wij dagelijks het verschil voor mensen binnen de zorg en commercie door een compleet digitale adaptieve werkplek te leveren. Met onze adaptieve digitale werkplek vereenvoudigen wij het werkproces van onze eindgebruikers en dragen wij bij aan productiviteit en betrokkenheid.  Bij Workspace 365 gaat alles snel, is er veel energie en hebben we een concreet doel: 1 miljoen eindgebruikers in 2023. Een mooie mijlpaal om naartoe te werken dachten wij!Het team
Leuke functie, leuk bedrijf, maar nu het team nog: Ook leuk, Check✔️ Collega’s die net als jij ongeveer 1 jaar werkzaam zijn in de sales. Zo kunnen jullie veel van en met elkaar leren. We houden er van om hard te werken en onze doelen te bereiken, maar we vinden ook dat niet alles maar serieus hoeft te zijn. Elk doel dat wij bereiken, vieren wij (uitgebreid 🎈) met elkaar. Dedicateto celebrate!

Vereisten

What’s in it for you

 • Lunch wordt op het kantoor verzorgd 🥪 (dus 15 minuten langer slaap want geen lunch voorbereiden ‘s-ochtends 😉);
 • Legendarische uitjes zoals: botter varen, BBQ, VrijMiBo’s en feestjes;
 • Volop ruimte voor ontwikkeling met een budget van 1000 euro voor opleiding en maandelijkse Personal Success Meetings;
 • Vitaliteit 🍎: vers fruit, supergezonde shakes en een bootcamp op kantoor;
 • Pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden en locatie.

Who are you

 • Minimaal één jaar ervaring in een commerciële rol;
 • Passie voor Sales;
 • Affiniteit met IT;
 • 32-40 uur per week beschikbaar (24 uur is ook bespreekbaar);
 • Mooi salaris tot € 3000,- bruto per maand;

Als jij denkt dat je vanuit deze rol kan bijdragen aan onze missie, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ook als je voor je gevoel niet helemaal voldoet aan de functie-eisen. We kijken verder dan ervaring of diploma's. Voor ons ben jij belangrijk, we maken het graag persoonlijk en gaan graag met jou in gesprek over je normen, waarden en ambities. Onderzoek wijst uit dat collega's met verschillende culturen, achtergronden, identiteit of ervaringen zorgen voor betere resultaten. Wij zorgen graag voor een inclusieve cultuur en denken dat jij ons kan helpen om dit te creëren.


Dus bij twijfel: DOEN! We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan.


En nu?

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan even contact op met Wousje via de mail [email protected] of stuur een appje naar 06 37439808. Tot snel!


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie