Skip to content

Sales toppers gezocht. Geen ervaring vereist!

NijkerkSales

Functieomschrijving

Hi there! Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken, kan jij goed luisteren én ben jij nieuwsgierig? Dan kunnen wij spreken van een match met onze Sales Specialist rol. Het gaat bij ons niet om de traditionele koude acquisitie waarvan je nekharen overeind komen te staan, maar jij bent verantwoordelijk voor het verder helpen van onze potentiële klanten. Hoe? Door te onderzoeken wat de IT-frustratie is van de potentiële klant en te zorgen voor een match met ons product; Workspace 365.


Workspace 365

Impact maken, dat is waar wij het beste in zijn. Zowel op de werkvloer als met onze SaaS-oplossing. Met onze online werkplek vereenvoudigen wij het werkproces van onze eindgebruikers en dragen wij bij aan een Happy Worklife met het verminderen van IT-frustraties met één uur per dag. De complexiteit wegnemen doen wij vooral in de overheid en zorg in samenwerking met onze 170 partners wereldwijd. Als organisatie hebben we op professioneel vlak grote stappen gemaakt, maar gelukkig zijn we onze flexibiliteit, korte lijnen en pragmatische vermogen niet verloren. Bij ons kan je werken in vrijheid en verantwoordelijkheid.


Jouw rol

Als Sales specialist ben je met name bezig om bekend te raken met prospecting, het converteren van leads naar meetings en Workspace 365 als digitale werkplek te leren kennen. Je start met een inwerktraject vanuit onze partner. Daarin word je meegenomen in de sales technieken en mag je die gaan toepassen! Gemiddeld zijn collega’s ongeveer 12 maanden actief in de SDR junior rol. De eerste 3 maanden staan in het teken van het inwerken. Dus bekend worden met de sales technieken en het begrijpen van Workspace 365 als SaaS oplossing. De maanden erop staan in het teken van het onder de knie krijgen van deze salestechnieken. Het doel is om 6 maanden consistent te zijn in het behalen van je doelen (het scoren van meetings). Je staat er niet alleen voor! Jouw ontwikkeling staat centraal in zowel de maandelijkse Personal Success Meetings en de wekelijkse call trainingen. De Personal Success  zijn 1 op 1 met je teamlead en de call trainingen zijn in teamverband om je sales skills te optimaliseren.


Het team
Leuke functie, leuk bedrijf, maar nu het team nog: Ook leuk, Check✔️! Kundige collega’s waarvan jij veel kan leren, en zij uiteraard ook graag van jou willen leren. Ons werk nemen we serieus en we werken hard om ons doel te bereiken, maar we vinden ook dat niet alles maar serieus hoeft te zijn. Elk doel dat wij bereiken, vieren wij (uitgebreid 🎈) met elkaar. Dedicate to celebrate!

Vereisten

What’s in it for you

  • Lunch wordt op het kantoor verzorgd 🥪 (dus 15 minuten langer slaap want geen lunch voorbereiden ‘s-ochtends 😉);
  • Legendarische uitjes zoals: botter varen, BBQ, VrijMiBo’s en feestjes;
  • Volop ruimte voor ontwikkeling met een budget voor opleiding en maandelijkse Personal Success Meetings;
  • Vitaliteit 🍎: vers fruit, supergezonde shakes en een bootcamp op kantoor;
  • Flexibele werktijden en locatie;
  • Mooi salaris tot € 2600,- bruto per maand.

Who are you

  • Doorzettingsvermogen;
  • Passie voor Sales;
  • Affiniteit met IT;
  • 24-40 uur beschikbaar (ook een leuke rol voor naast je studie).

En nu?

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan even contact op met Jamy via de mail [email protected] of telefonisch op +31 88 606 7953. Tot snel!

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie