Sales Traineeship

Job description

Sales Traineeship bij Workspace 365 in Amersfoort

Zin om aan de slag te gaan bij een jonge, innovatieve en ambitieuze club? Niet zomaar een club, maar een club die klaar is om jou op te leiden tot volwaardig sales professional. Beeld je het einddoel maar in: het zonnetje schijnt, jij rijdt in je leaseauto van klant naar klant en voert de leukste gesprekken. Allemaal dankzij het traineeship sales dat je gevolgd hebt bij Workspace 365. Yes, je leest het goed: een traineeship. Ervaring is dus niet vereist, een goede dosis energie en doorzettingsvermogen daarentegen wel! Zullen wij binnenkort eens kennismaken met elkaar? Spelen we daarna een potje tafeltennis om te zien hoe competitief je bent ingesteld!

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Ons traineeship start eerst met een traject van 9 maanden. In die 9 maanden leer je ons team en organisatie goed kennen door een te gek onboardingstraject. Ook maak je kennis met de sectoren waarin wij actief zijn (onderwijs, overheid en zorg). Je krijgt training van een externe partij t.w.v. €400 die jou alles leert over Consultative Selling en gesprekstechnieken. Je leert door op een eigen manier/persoonlijke manier goede sales gesprekken te voeren. Het team bestaat uit jonge, maar ervaren collega’s die jou begeleiden. 

Ook leer je door te doen en aan de slag te gaan als  Sales medewerker. Je leert ons product goed kennen en weet jij als geen ander waarom organisaties met onze Workspace moeten gaan werken. Jij staat aan het begin van het sales traject. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het onderzoeken van de klant en speurt naar interessante organisaties waar wij iets voor kunnen betekenen. Je richt je op instanties binnen de zorg, onderwijs en overheid met meer dan 500 medewerkers. Heb jij de klant in kaart gebracht? Dan begint het traject pas echt. Je draait volledig mee in het team en krijgt verantwoordelijkheid over het bedienen van jouw eigen gebied. Jij belt, mailt, legt connecties op LinkedIn en zorgt ervoor dat je in gesprek komt met de juiste personen. Je achterhaalt de pijnpunten van de organisatie en zorgt ervoor dat er een afspraak ingepland wordt op directieniveau. Vanaf hier nemen je collega’s uit het growth (sales) team het over, zodat jij je weer kan focussen op het plannen van afspraken bij nieuwe organisaties.

Na 9 maanden is het tijd voor het tweede gedeelte! De kans om een post hbo opleiding Sales- en Accountmanagement te volgen van een half jaar. Iedere dinsdagavond ga je naar school en duik je iedere week weer in een actueel salesonderwerp. De theorie die je leert kan je bij ons weer in de praktijk uitoefenen. Nadat je de post hbo opleiding behaald hebt is er de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van Account Executive. Bij deze rol krijg je een leaseauto en ben je verantwoordelijk voor de eerste kennismaking met een potentiële klant tot en met de stevige handdruk om een kersverse samenwerking te bezegelen.

Workspace 365

Workspace 365 is een snelgroeiende organisatie, die zowel nationaal als internationaal opereert. Afhankelijk van jouw ambities, groei jij door naar een positie die bij jou past. Met verschillende teams met eigen expertises, zijn er genoeg kansen om te ontdekken wat verder bij jou past. De sfeer is informeel en we zetten graag een stapje extra voor elkaar. We werken hard, maar vieren ook resultaten. Van klein tot groot. Sla op de bel als je een afspraak hebt, of ga mee op reis vanwege ons jubileum (hopelijk kan het snel weer)! Ons motto is niet voor niets, dedicate to celebrate. In de pauze wordt samen geluncht, gewandeld, een potje getafeltennist of getafelvoetbalt. Onze game room heeft het allemaal. Als je verliest? Ja, dan zit er nog wel een challenge aan vast…

Requirements

Wat we van jou verwachten

 • Je wil altijd winnen en bent super gemotiveerd om te leren en ontwikkelen;
 • Je bent niet bang; je stelt vragen en bent vanuit nature nieuwsgierig aangelegd;
 • Enthousiasme, energie en doorzettingsvermogen.

Wat we jou bieden

 • Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten;
 • Collega’s die zichzelf heel grappig vinden;
 • Flexibele werktijden en veel vrijheid;
 • De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf;
 • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goed salaris van minimaal 2200 euro bruto per maand met een bonusregeling waarbij je maximaal 400 euro bruto per maand extra kan verdienen;
 • Elke maand een evaluatiemoment om te kijken naar jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton.