Skip to content

Stage front-end development

NijkerkDevelopment

Functieomschrijving


Klaar om tijdens je stage te leren van de beste developers bij Workspace 365 en jezelf te kunnen ontwikkelen in vrijheid met verantwoordelijkheid? Jij kan gedurende je stage een bijdragen leveren aan het makkelijker en overzichtelijker maken van de werkdag voor meer dan 350.000 eindgebruikers. Dit doe je veelal voor de mensen die echt het verschil maken in de maatschappij! Denk aan medewerkers van zorginstellingen en scholen. Echt impact maken dus!


Over Workspace 365
Workspace 365 is een snelgroeiende scale-up in Nijkerk & Manchester. We hebben een Adaptive Digital Workplace ontwikkeld en streven naar het vereenvoudigen van de werkplek en het optimaliseren van de samenwerking en verbinding van onze klanten. Die klanten bedienen wij samen met ons partners, zo'n 150 in Nederland. Ons product heeft een hoge kwaliteit, en met trots zeggen wij dan ook dat wij vooraan de ontwikkelingen staan binnen de “werkplek in de cloud ”. Zo hebben wij 99.95% uptime en onze verwerking snelheid is onder de 100 milliseconde per request. Daarnaast hebben wij een kwalitatief goede code. We hebben niks gelogen over onze beste developers, toch?


Maar we willen graag blijven ontwikkelen. We hebben een heldere visie voor de aankomende jaren en weten waar we zowel met ons product, als met de organisatie, heen willen.


Op het gebied van front-end betekent dat we graag WCAG gecertificeerd zijn. Om dit te bereiken, richten we ons de aankomende tijd op softwarematige aanpassingen die de toegankelijkheid van ons product vergroten.


Om jouw stageopdracht zo passend mogelijk te maken, gaan we graag in gesprek over jouw talenten, leerdoelen en ambities. Op deze manier kunnen we de opdracht laten aansluiten op jouw wensen.


Het team:

Je komt te werken in ons ervaren Product team, bestaande uit full stack, front-end back-end developers. Jullie team werkt nauw samen met de andere teams in de Product Circle zoals design, operations, QA en de Product owner.


Vereisten

Wat kan jij verwachten?

  • Een stagevergoeding van 500 euro in de maand.
  • Een gezamenlijke lunch op kantoor. Zo kan je ook eenvoudig andere afdelingen leren kennen.
  • De cultuur van Workspace 365 is één van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor dit bedrijf. Er werken veel jonge mensen, er is veel plezier, energie, nuchterheid en eagerness.
  • Werken in internationale werkomgeving met geen strakke hiërarchische lijnen, maar kort en bondige communicatie en direct resultaten boeken.
  • Aandacht voor vitaliteit, met een bootcamp op donderdagmiddag, elke maand een Mental Health item en een kast vol interessante boeken voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Wekelijkse meeting met je stagebegeleider om je ontwikkeling op te volgen.

Klinkt goed? Neem dan contact op met Ingrid van den Rijen. Je kan haar bereiken via [email protected] of telefonisch/app via 0638063839.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie