Skip to content

Stage junior accountmanager

Nijkerk€ 500 per maandSales

Functieomschrijving

Volg jij op dit moment een commerciële opleiding (mbo of hbo) en ben je klaar om theorie in praktijk te gaan brengen? Bij Workspace 365 delen we graag onze kennis en ervaringen met aanstormend commercieel talent. Wij geven je de kick-start van je commerciële carrière d.m.v. training, vrijheid en verantwoordelijkheid in je stage én 500 euro stagevergoeding! Benieuwd wat dat betekent? Lees dan verder!


Wie we zijn

Workspace 365 is een snelgroeiende scale-up in Nijkerk & Manchester. We hebben een Adaptive Digital Workplace ontwikkeld en streven naar het vereenvoudigen van de werkplek en het optimaliseren van de samenwerking en verbinding van onze klanten. Die klanten bedienen wij samen met ons partners, zo'n 150 in Nederland. Maar we verliezen onze eindklant niet uit het oog. We "teachen" ze namelijk in de allereerste fase al wat een Adaptive Digital Workplace inhoudt en zorgen voor het creëren van awareness. En daar zit jouw toegevoegde waarde! Zorg jij samen met ons voor de volgende (internationale) stap als organisatie?


Wat ga je in je stage doen?

Zoals al aangegeven staat Workspace 365 voor vrijheid en verantwoordelijkheid. En dit komt ook terug in jouw rol. Gedurende je stage mag je alles ontdekken en uitproberen op commercieel vlak. En uiteraard word je daarin begeleid.

  • Onze partner Match-day zorgt voor de basis van jouw sales & gesprekstechnieken d.m.v. trainingen. 
  • Vervolgens begeleidt Tim je in de sales methodiek die wij gebruiken binnen Workspace 365: "The Challenger Sales". 
  • Je beheert een eigen klanten set waarbij je (telefonisch) sales activiteiten gaat uitvoeren.

Na jouw stage periode weet jij welke structuur je binnen een sales gesprek hanteert, heb je geleerd om door te vragen en ben je in staat om mensen te overtuigen. Je stage is vooral een periode om uit te proberen. Om fouten te maken, om successen te behalen en om te proeven aan het vak. Dus je gaat ook écht verantwoordelijk zijn voor je eigen potentiële klanten. Wat we al zeiden, theorie wordt in praktijk gebracht. Dus je hangt al snel in de telefoon met je eerste contactpersoon. Spannend? Zeker! Leuk? 100% gegarandeerd!


Het ambitieuze en gezellige sales team staat klaar om je te helpen ontwikkelen, maar ook om een potje tafeltennis te spelen. Plezier en prestatie mogen naast elkaar bestaan bij Workspace 365. Drink je een biertje op vrijdagmiddag mee met ons om de week af te sluiten? Lees meer over onze organisatie en kernwaarden op de werkenbijsite.


Vereisten

Wat je verder kan verwachten van je tijd bij Workspace?

  • Een stagevergoeding van 500 euro in de maand.
  • Een gezamenlijke lunch op kantoor. Een mooie gelegenheid om even met andere mensen uit andere afdelingen te kletsen. Misschien wil je nog wel meer weten over Marketing?
  • De cultuur van Workspace 365 is één van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor dit bedrijf. Er is veel plezier, energie, nuchterheid en eagerness.
  • Werken in werkomgeving met geen strakke hiërarchische lijnen, maar kort en bondige communicatie en direct resultaten zien.
  • Aandacht voor vitaliteit, met een bootcamp op donderdagmiddag, elke maand een Mental Health item en een kast vol interessante boeken voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Wekelijkse meeting met je stagebegeleider om je ontwikkeling op te volgen.


In de actie!

Benieuwd naar meer? Neem eens een kijkje op onze werkenbijsite waar je veel verhalen van onze sales collega’s en vorige stagiaires vindt of kijk op ons Instagram account voor een eerste sfeerimpressie.


Heb je vragen, laat het weten! Ik ben eenvoudig te bereiken via whatsapp op het nummer 0637439808. Contact via de mail? Dat kan via [email protected]


Tot snel!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie