Skip to content

Stage - recruitment

Nijkerk€ 500 per maandRecruitment

Functieomschrijving

Hi there! Ben jij op zoek naar een toffe stageplek op het gebied van recruitment? Dan ben je bij Workspace 365 aan het juiste adres. Een plek waar je mag ontdekken, fouten mag maken maar ook verantwoordelijkheid krijgt. Je kan echt proeven aan het vak. Dé ideale kans!

Workspace 365

Bij Workspace 365 hebben we een missie. We willen eenvoud brengen in de wereld

van digitaal werken. We weten dat wanneer alles vereenvoudigd is, mensen gelukkiger en productiever zijn en de samenwerking groeit. Het is makkelijker om te inspireren, te delen en doelen te bereiken. We de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze Adaptive Digital Workplace en hebben een aantal opmerkelijke dingen gedaan - en zijn van plan nog meer te doen - maar we zijn ook maar mensen. In dit team is dat wat we willen. We zijn niet op zoek naar perfectie. We willen mensen die bereid zijn om te leren, zich dat eigen te maken en zich te verbeteren.


Onze core values zijn niet voor niks: You learn, You own, You improve. Dat zijn ons soort mensen. Workspace 365 is inclusief, verantwoordelijk, ambitieus, leuk, uitdagend en ondersteunend. Waarden die zowel onze groei als die van jou ondersteunen.


Jouw rol

Mensen zijn de draaiende motor van een organisatie en daarmee het belangrijkste element om succesvol te zijn. We hebben als Talent team de missie om elke ervaring met Workspace 365 een positieve ervaring te laten zijn. Dit geldt voor onze huidige collega's, maar ook voor potentiële nieuwe collega's. Wil jij aan deze missie bijdragen?

Een stage bij Workspace 365 houdt in dat je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk jezelf kan ontwikkelen. Als recruiter heb je veel verschillende taken en verantwoordelijkheden op je bordje liggen. Naast recruiter, ben je bijvoorbeeld ook projectmanager en marketeer.

Plannen, organiseren, communiceren, grenzen aangeven en feedback geven behoort dan ook standaard bij je rol. Daarbij krijg je bij ons de tijd om het vak recruitment eigen te maken. Je krijgt verschillende trainingen, waardoor je bijvoorbeeld leert hoe je een vacaturetekst opstelt en hoe dat je selectiegesprekken voert. Een training is de basis, maar het wordt pas écht interessant op het moment dat je het ook gaat oefenen in de praktijk. En die ruimte krijg je bij ons. Je zal zelf het gehele recruitmentproces doorlopen en uitvoeren.

Vereisten

What’s in it for you

  • Een stagevergoeding van 500 euro per maand voor 5 dagen in de week;
  • Werken in een internationale omgeving, leer nieuwe mensen en culturen kennen;
  • De cultuur van Workspace 365 is één van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor dit bedrijf. Er werken veel jonge mensen, er is veel plezier, energie, nuchterheid en eagerness.
  • Lunch wordt op het kantoor verzorgd 🥪 (dus 15 minuten langer slaap want geen lunch voorbereiden ‘s-ochtends 😉);
  • Legendarische uitjes zoals: botter varen, BBQ, VrijMiBo’s en feestjes;
  • Volop ruimte voor ontwikkeling met een eigen buddy en een team om van te leren;
  • Vitaliteit 🍎: vers fruit, supergezonde shakes en een bootcamp op kantoor;

Who are you

  • Je volgt op dit moment een studie, waarbij je jezelf graag wil verdiepen in recruitment. Je kan een studieachtergrond hebben in HR, maar bijvoorbeeld ook Commerciele Economie, Bedrijfskunde, Hotelmanagement.
  • Je bent leergierig, enthousiast en communicatief sterk.

En nu?

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan even contact op met Ingrid via de mail Ingri[email protected] of stuur een appje naar 0638063839. Tot snel!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie