System Engineer

Job description

Innovatieve techneuten opgelet! Workspace 365 pakt door en heeft jou daarbij nodig. Tenminste... Als je een systeembeheerder anno 2020 bent, met een gezonde drang naar vernieuwing!


Workspace 365 wil elke dag vooruit. Wij blijven schaven, verbeteren en innoveren. Om ons succesvolle SaaS-product - één digitale werkplek met alle relevante tools en informatie als hét dagelijkse startpunt voor eindgebruikers - nóg verder te brengen. Wereldwijd maken 225.000 eindgebruikers in 16 landen er al gebruik van. Dat is mooi, maar we groeien door. En we blijven Workspace 365 doorontwikkelen. Optimaal werkgemak voor iedereen: daar streven we naar.


Ook op serverniveau zijn we continu op zoek naar verbeteringen in de hosting van ons product. Dat is jouw specialiteit. En daarom willen we jou als System Engineer aan boord van ons team.


Vergeet de typische rol van systeembeheerder. In dat hokje plaatsen we je niet. Tradities zijn leuk, maar de toekomst is veel interessanter. In de rol van System Engineer bij Workspace 365 duik jij daar vol overgave in. Je neemt initiatief en kijkt verder dan je neus lang is. Je houdt van onderzoeken en bent gretig om nieuwe oplossingen voor de hosting van ons product te bedenken.


Zie onze hosting als een levend orgaan dat altijd blijft groeien en uitbreiden. Het doorvoeren van optimalisaties brengt complexe vraagstukken met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van performance. Aan jou de uitdagende taak om die op te lossen. Je beheert én innoveert. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, opzetten en (laten) uitvoeren van vernieuwings- en verbeterprojecten. Je houdt je bezig met de systemen en de infrastructuur, maar ook met de optimalisatie van (beheer)processen. Dat doe je zelfstandig, maar ook met collega's. We zijn een team bij Workspace 365!


Uitdaging genoeg. Maar daar deins jij met je technische vakkennis - ervaring met Office 365, Azure, Windows server, Linux, MSSQL Databases is een pre - niet voor terug. Integendeel. Borst vooruit en gaan!


Over Workspace 365

Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, maar als we die behalen vieren we dat met elkaar. Dedicate to celebrate. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zeker niet onbelangrijk: doorgroeimogelijkheden zijn er volop!

Requirements


Waarom jij goed in ons team zou passen:


 • Je bent pragmatisch, analytisch, resultaatgericht en bovenal doortastend; 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must;
 • Een afgeronde ICT opleiding HBO of MBO-niveau 4 afgerond;
 • Je hebt relevante werkervaring als systeembeheerder;
 • Ervaring met Office 365, Azure, Windows server, Linux, MSSQL Databases is een pré;


Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken


 • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes tafeltennis en vrijdagmiddagborrels; 
 • Een enthousiast team met intelligente en gedreven collega’s; 
 • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt; 
 • Hechte samenwerking en dagelijks overleg; 
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit; 
 • Flexibele werktijden;
 • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring; 
 • Veel doorgroeimogelijkheden die jij zelf creëert; 
 • 25 vakantiedagen mits je terugkomt met mooie verhalen.


  Spreekt Workspace 365 jou aan?

  Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

  Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net, email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Sabine of Jamy op het telefoonnummer 030 711 67 25.