Overslaan naar content

Test engineer

Remote, Hybride
 • Nijkerk
€ 3.500 per maandDevelopment

Functieomschrijving

Als test engineer bij Workspace 365 kan je vanuit je rol direct bijdragen aan de stabiliteit van ons product. Op dit moment maken al meer dan 300.000 eindgebruikers, gebruik van onze applicatie. Met jouw oog voor detail en precisie kan jij écht impact maken voor alle eindgebruikers van Workspace 365.

Maar eerst, wie zijn we?

Bij Workspace 365 hebben we een missie: we willen eenvoud brengen in de wereld van digitaal werken. We weten dat wanneer alles vereenvoudigd is, mensen gelukkiger en productiever zijn en de samenwerking groeit. Het is makkelijker om te inspireren, te delen en doelen te bereiken. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze Adaptive Digital Workplace en hebben opmerkelijke prestaties geleverd - en zijn van plan nog meer te bereiken - maar we zijn ook maar mensen. In dit team is dat wat we willen. We zijn niet op zoek naar perfectie. We willen mensen die bereid zijn om te leren, zich iets eigen te maken en zichzelf te verbeteren.


Onze core values zijn niet voor niks: You learn, You own, You improve.Dit zijn wij. Workspace 365 is inclusief, verantwoordelijk, ambitieus, leuk, uitdagend en ondersteunend. Waarden die zowel onze groei als die van jou ondersteunen.


Hoe maak jij impact?

Stel je voor: dankzij jou werken wereldwijd 300.000 eindgebruikers zonder bugs in Workspace 365. Want die was jij al lang en breed voor. Consistentie en voorspelbaarheid: daar ga je voor, dat is jouw missie. En dat is precies waarom wij jou aan boord willen hebben. Technisch en functioneel testen is dan essentieel. Jij waarborgt de kwaliteit van Workspace 365. Dankzij jou werken eindgebruikers daar ongestoord in. Een groot deel van onze klanten is actief in de gezondheidszorg; mede dankzij jouw werk hebben deze mensen meer tijd om voor hun patiënten te zorgen. Wat je noemt een waardevolle rol!


Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van testspecificaties, voor het maken van master- en gedetailleerde testplannen en voor testuitvoering. Je rapporteert jouw testresultaten aan het ontwikkelingsteam, dat verantwoordelijk is voor alle IT-ontwikkeling binnen Workspace 365. Daar houdt jouw uitdaging niet op. Omdat we Workspace 365 continu doorontwikkelen en er nieuwe functionaliteiten aan toevoegen, willen we steeds meer end-to-end tests automatiseren. Je schrijft testscenario's voor de nieuwste functionaliteiten en op basis daarvan werk je testautomatiseringsscripts uit, zodat ook jouw collega's ermee uit de voeten kunnen. Hoe tof is dat: met jouw werk help je niet alleen de eindgebruikers van onze klanten verder, maar ook onze eigen mensen.

Workspace 365 wil elke dag vooruit. Wij blijven schaven, verbeteren en innoveren. Om ons succesvolle SaaS-product - één digitale werkplek met alle relevante tools en informatie als hét dagelijkse startpunt voor eindgebruikers - nóg verder te brengen. Optimaal werkgemak voor iedereen: daar streven we naar.

Vereisten

Wat breng jij?

 • Jij kunt risico's goed analyseren en kansen herkennen bij het testen, lanceren en gebruiken van software
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
 • Goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk)


Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

 • Een salaris tot 3500 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van ervaring
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere groei van Workspace 365
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid
 • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, tafeltennis en vrijdagmiddagborrels
 • Een enthousiast team met intelligente, gezellige en gedreven collega's
 • Een educatieve omgeving waarin veel feedback wordt gegeven en verwacht
 • Pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot 4 you-day dagen per jaar. 


En nu?

Benieuwd naar meer? Neem eens een kijkje op onze careerpage voor verhalen van onze collega's of bekijk ons Instagram account voor een eerste indruk van de sfeer. Verder leg ik je graag telefonisch nog meer uit over de rol en onze organisatie. Dus heb je vragen, neem contact op met Ingrid van den Rijen. Je kunt bellen en appen via 0638063839 of mail naar: [email protected].

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie