Traineeship Sales & Marketing

Job description


Werken in een snelgroeiend en knetter ambitieus bedrijf? Je krijgt de ruimte om jouw werkervaring uit te breiden op het gebied van klantcontact en sales in dit traineeship! Je leert de beste vragen te stellen, een zakelijk gesprek te voeren met verschillende type organisaties en we garanderen je dat elke dag lacht!


Wat ga jij doen? Jouw missie is om te zorgen dat alle scholen, zorginstellingen en gemeentes in contact komen met Workspace 365. Voor deze sectoren bieden we de oplossing om tijd te besparen door onze IT-oplossing. Door dagelijks in contact te staan, de juiste vragen te stellen en de juiste informatie boven tafel te krijgen kan jij bepalen of onze oplossing de juiste is voor de klant. Samen onderzoeken jullie de behoeftes en plan jij vervolgens een afspraak in met de accountmanager die vervolgens de demo gaat geven van ons product. Doordat jullie in hetzelfde team werken, kan jij de klant van begin tot het einde volgen. We zeggen vaak “de beller is sneller”, dit betekent dat je het meest van de tijd aan de telefoon in contact bent met (potentiële) klanten. Uiteraard gebruiken wij LinkedIn, mail en marketing acties om het contact warm te houden met onze klanten. Elke week heb je met het hele salesteam overleg over de potentiële en bestaande klanten, bespreken jullie uitdagingen en de behaalde resultaten.


Wat ga jij leren? In deze rol krijg je de beste basis mee als sales professional. Dit doen wij door je op te leiden in een periode van 12 maanden. Wekelijks is er een teamtraining waar je samen met je collega’s leert, dit wordt gecombineerd met een onlinetraining. Elke dag luister en leer je van je gesprekken en evalueer je de dag met het team. Ook inhoudelijk zet jij stappen op het gebied van IT, zo leer jij alles over de digitale werkplek van de toekomst. In dit traineeship ontdek jij je kwaliteiten en competenties, maar ook wat je leuk vindt om te doen! Tijdens jouw maandelijkse evaluatie wordt er stil gestaan bij jouw ontwikkeling.

Wil je daarna verder in het vak van accountmanager? Dan bieden wij je een erkende opleiding van een half jaar “Post HBO Sales en accountmanagement.” Natuurlijk hebben wij meer afdelingen binnen de organisatie zoals marketing, finance en talent. Lijkt het je leerzaam om na je sales traineeship naar een ander team over te stappen of heb je ambities buiten Nederland? Wij denken graag met je mee! Zo zijn er meer collega’s binnen Workspace365 die een totaal andere rol hebben gekregen het afgelopen jaar omdat dit beter aansloot bij hun talent! Dat is het voordeel van werken in een snelgroeiende scale up! Over Workspace 365

Workspace 365 biedt digitale werkplekken aan en is een echte scale-up! De organisatie groeit erg snel en is aan het uitbreiden naar het buitenland. Groei jij met onze organisatie mee? De sfeer bij ons op kantoor is informeel. We werken hard, maar we vinden het vieren van resultaten minstens zo belangrijk!

Snel reageren? Klik hier.

Requirements

Wat ga jij ervaren? Happy work life dat is wat wij belangrijk vinden! Dit betekent dat wij er alles aan doen om te zorgen dat jij dit bij ons bedrijf ervaart. Natuurlijk horen goede feestjes, borrels en een game room daarbij! Onze collega’s hebben veel energie, zijn ambitieus, en willen leren. Dit betekent dus samen fouten maken, oplossen en weer door naar het volgende doel. Dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling en is een belangrijk onderdeel voor een Happy work life. Onze cultuur kan je uniek noemen, als je bij ons op kantoor komt zal dat een van de dingen zijn die je direct opvalt. Hou je van een goede tosti en gezellige lunch? Perfect, dan maken wij ons om de culture fit geen zorgen!

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan even contact op met Rens.

[email protected]

+31 88 606 79 56