Werkplekbeheerder/ Functioneel Beheerder

Job description

IT is vooruitstrevend en dynamisch. Zeker bij het snelgroeiende Workspace 365, dat wereldwijd dé adaptieve werkplek levert. Als Werkplekbeheerder/ Functioneel beheerder heb jij de regie over onze interne IT-omgeving. Dankzij jouw vakkundige beheer kan onze organisatie gas blijven geven. Vrijheid, uitdaging én doorgroeimogelijkheden: deze rol heeft het allemaal.Jij bent de technisch dirigent op onze werkvloer en brengt de IT van onze organisatie naar het volgende level. Zo houden we onze interne IT vooruitstrevend, zodat we elke dag opnieuw future-proof zijn.

Werkplekbeheer, functioneel beheer, applicatiebeheer én netwerkbeheer: aan jou de taak om je tanden erin te zetten, zodat wij met ons hele team altijd vooruit kunnen blijven gaan.

Jouw collega's zijn jouw 'klanten', jouw eindgebruikers. Je maakt dan ook graag een praatje, bent hulpvaardig, denkt mee en vraagt gericht door om jouw collega’s verder te helpen.


Met jouw kennis van de markt, oog voor detail en secure werkwijze help je om onze processen en systemen te verbeteren: wat kunnen we versimpelen? Welke devices brengen ons verder?

Het Workspace 365-landschap waarin jij je beweegt verandert snel. Flexibiliteit, wendbaarheid en een pragmatische aanpak zijn daarom een must.


Ervaring in een soortgelijke rol is fijn, maar je krijgt uiteraard de tijd om alle facetten van het interne IT-beheer te ontdekken. Je hoeft niet alles te weten, zolang je het maar wilt leren. Als je de basis op orde hebt, ga je gericht projecten oppakken. Je hebt daarmee direct impact op onze organisatie.

Je wordt onderdeel van onze “Success Circle”, waarin je ook volop doorgroeimogelijkheden hebt. Als je wilt, kun je toewerken naar een rol in pre-sales of klantsupport. Daarnaast is onze organisatie constant in ontwikkeling en worden er regelmatig nieuwe rollen gecreëerd. Klinkt veelbelovend, toch?

Over Workspace 365

Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, en vieren het met elkaar wanneer we deze behalen. Wij zijn flexibel en bieden onze mensen graag vrijheid.

Requirements

Waarom jij goed in ons team zou passen:

 • Je hebt een afgeronde ICT opleiding HBO of MBO-niveau 4;
 • Je bent pragmatisch, analytisch, resultaatgericht en bovenal doortastend;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt enige werkervaring als werkplek- of functioneel beheerder;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must;


Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

 • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes tafeltennis en (digitale) vrijdagmiddagborrels;
 • Een enthousiast team met intelligente en gedreven collega’s (die zichzelf ook heel leuk vinden);
 • Hechte samenwerking en dagelijks overleg;
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • Flexibele werktijden;
 • Een mooi salaris;
 • Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling zoals cursussen, coaching en onbeperkt gratis boeken;
 • Veel doorgroeimogelijkheden die jij zelf creëert;
 • 25 vakantiedagen, mits je terugkomt met mooie verhalen.


Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net, email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Sabine op het telefoonnummer +316 451 212 70.


Sabine Krijkamp
Talent Spotter
+31 6 4512 1270
work@workspace365.net